La meva llista de blogs

divendres, 15 d’abril del 2011

altra vegada París


Darrerament, aquest blog està molt afrancesat! Una altra entrada relacionada amb París! Em va agradar tant aquest disseny de BBD que no n'he tingut prou amb brodar-lo una sola vegada. És una bona manera d'anar aprofitant restes de fils.

El rosa no és pas un dels colors que més m'agradi, però crec que la combinació del fil i la tela s'escau. Ara em resta acabar el montatge, això ja veurem quan serà, necessito alguns materials. Espero que no s'eternitzi. Els vaig brodar l'estiu passat per desestressar-me una mica de tant estudiar les opos. Així que bé poden esperar unes setmanes més.


Últimamente este blog está un pelín afrancesado! Otra entrada relacionada con París! Me gustó tanto este diseño de BBD que no tuve bastante con bordarlo una sola vez. Es una buena manera de acabar con el resto de hilos.

No es que el rosa sea uno de mis colores favoritos, pero creo que la combinación del hilo y la tela casan bastante bien. Ahora me tendré que poner con el montaje, ya veremos cuando será posible, necesito algunos materiales. Espero que no se eternice. Los bordé durante el pasado verano para desestresarme un poco de tantas oposiciones. Así pues ya no viene de unas semanas más.


This blog is a little bit French these days!! Another post about Paris! I liked this BBD design so much that I had to sticth it twice. It's an excellent way to finish remaining floss.

Although pink is not one of my favourite colors, in my opinion linen and floss fit here. Now I must find time for assembly. I don't know when I could do it, I still need some materials. I hope it won't be so late. I stitched them when I was studying for my state exams. Stitching helped me to get relaxed. If I stitched them last year, now they could wait a little bit more.

2 comentaris:

Nivaira ha dit...

Segur que amb qualsevol terminació que els hi donis, et quedaran molt lluïts... són moníssims!
Bona Pasqua !

la.lluna.d.abril ha dit...

M'agraden molt. Tu mateixa ho dius aquests colors combinats queden molt bé.
Una abraçada i records de les monetes entremaliades ( a casa tenim baralles per saber de qui és cadascuna, perque totes són tan simpàiques...)