La meva llista de blogs

diumenge, 5 de maig del 2013

estoig




No sé si el rosa és encara el color preferit de les nenes de 9 anys. Així que corro el risc d’equivocar-me. Tanmateix la combinació amb el negre crec que li dóna un aire més xic i fuig una mica de l’infantilisme. No sé que en penseu vosaltres.
M’he divertit molt cosint aquest estoig i la bosseta i espero que la Mireia els trobi útils. Moltes ja n’haureu cosit un, però per si de cas alguna encara no ho sap, aquí trobareu el magnífic tutorial de la Cristina. Les explicacions són molt detallades i és fàcil seguir-les, així que no descarto fer-ne més.


No sé si el rosa sigue siendo el color predilecto de las niñas de 9 años. Así que me arriesgo a equivocarme. No obstante, la combinación con el negro creo que ayuda a huir del infantilismo. No sé qué opinaréis vosotros.
Me he divertido mucho cosiendo este estuche y la bolsita, y espero que Mireia los encuentre útiles. Muchas ya habréis cosido el vuestro, pero por si alguna todavía no lo sabe, Cristina elaboró un tutorial con el paso a paso de lo más detallado y fácil de seguir. No descarto hacer más.




I don’t know if pink is the favourite colour among nine-year-old girls, so I’m taking a risk. Nonetheless, using black colour makes it more ‘chic’. What do you think about it?
I’ve enjoyed sewing this pencil case and the little bag and I hope Mireia think they are useful. The great majority of bloggers have sewn their own. I’ve followed Cristina’s tutorial. It’s so clear and fantastic that I’m going to sew more.



3 comentaris:

Mavi. ha dit...

Laura, yo diría que has acertado, el negro es perfecto.
Para navidades le hice a mi sobrina de 7 años un bolsito en rosa y me dijo: - tia ahora voy de negro...
Besitos.

Paper, roba i tisores ha dit...

És molt encertada la combinació del rosa amb el negre! És molt bonic i el paquet també!
Montse

ANNA ha dit...

Un estoig molt xlo i la roba molt original. M'agrada molt, fas cosetes molt bòniques. ;)