La meva llista de blogs

dimarts, 9 de juliol del 2013

funda pel mòbil

 
Gairebé no arribo a publicar aquesta entrada abans que acabi el mes de juny. Perquè tot i que publiqui poc, m'he proposat que cap mes es quedi sense cap entrada. Les ganes de publicar l'entrada hi eren, però no les de trobar el moment per fer les fotos. Aquesta és la nova funda pel mòbil que vaig cosir entre lliçó i llicó d'anglès. M'encanta aquesta tela, ja la vaig utilitzar en aquest clutch. Em queda un bocinet encara, així que hauré de buscar un projecte especial.


Se termina junio y casi que no publico esta entrada. Aunque esté publicando poco, me he propuesto que al menos haya una entrada por mes. Las ganas de publicar existían, pero no las de encontrar el momento para tomar las fotos. Esta es la funda para el nuevo móvil que cosí entre repaso y repaso de inglés. Me encanta la tela, que ya utilicé para este clutch. Todavía me queda un retal, así que buscaré un proyecto especial para utilizarla.

June is ending and it's high time I published this post. Although I'm completely off of the virtual site, my resolution is to publish at least once a month. Although I wanted to edit this post, I didn't manage to find the right moment for taking the pictures. Well, here it is my new mobile case which I sewed while I was studying for my English exams. I simply love this fabric, the same I used for this clutch. I still have a piece of fabric waiting for a special project.

1 comentari:

Paper, roba i tisores ha dit...

M'encanta aquesta funda i la tela la trobo genial!

Montse