La meva llista de blogs

dijous, 9 de gener de 2014

Treasure your needle
Aquests dies la meva ment ha estat un xic dispersa i llavors quan tinc angoixa, potser l’única cosa que m’ajuda a relaxar-me una mica és fer punt de creu. El punt de creu requereix concentració, per la qual cosa els pensaments negatius han de deixar pas al recompte de punts. Així és que aquests dies he tornat a agafar el Treasure your needle i he atacat la part de l’1x1. He de reconèixer que ha estat una tortura fer-ho en un count 40. He seguit les indicacions de Nataliejo, però modestament crec que no és el count adequat per brodar en 1x1. Tot i que a la foto encara queden elements per brodar, ara està acabat a l’espera de muntar la bossa. Només cal trobar una estona, cosa que he de fer per aconseguir escapar de la negativitat que porto a sobre.

Estos días mi mente ha estado dispersa y cuando la angustia se apodera de mí lo único que consigue relajarme es el punto de cruz. Bordar requiere concentración, por lo tanto los pensamientos negativos tienen que dejar paso al recuento de puntos. Así es que estos días he retomado el Treasure your needle y he atacado la parte del 1x1. Reconozco que ha sido una tortura bordar sobre un count 40. He seguido las indicaciones de Nataliejo, pero modestamente creo que un count 40 no es el adecuado para bordar en 1x1. Aunque en la foto todavía quedan elementos pendientes, ya está terminado. Solamente tengo que ponerme al ensamblaje de la bolsa, cosa que deberé hacer rápidamente para escapar de la negatividad que me invade.

These days my mind has been a bit scattered. Anxiety has taken over me and when that happens the only thing that makes me relax a little is cross stitching. Cross stitch requires lots of concentration, so negative thoughts must flee away. This is why I’ve tried to finish the Treasure your needle pattern and luckily I’ve succeed, although the picture was taken some days before. Nevertheless, I have to admit that a count 40 is not the right one to stitch 1x1. Now, it’s time to assemble the little purse and I have to hurry up in order to make the negativity go away definitely.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El bordado es precioso, pero no me gusta leer que lo has retomado para no descansar la mente... :(

Un abrazo en la distancia.

Lua ha dit...

Laura, una abraçada!! em sap molt greu llegir que no estas bé... No sé si puc fer res en la distància... Només t'animo a que continuis fent aquestes coses tant precioses... és una passada. Un petonàs maca!

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Molts ànims Laura!! No deixis de fer el que t'ajuda a desconectar.
El brodat t'ha quedat molt maco.
Una abraçada!

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.