La meva llista de blogs

diumenge, 30 de març del 2014

taller de segells


Al febrer vaig assistir a un taller de carvat de segells organitzat a Ilovekutchi. La tenda és una meravella, no pot haver-hi més coses maques en un espai tan diminut!! Si us interessa el tema, hi ha multitud de tutorials online, com per exemple, els que ofereix Ishtar Olivera al seu blog. Una goma d'esborrar i una gúbia són suficients per introduir-se en aquest món, així que no hi ha excuses que valguin.

En febrero asistí al taller de carvado de sellos organizado en Ilovekutchi. La tienda es una delicia, no puedo haber cosas más bonitas en un espacio tan diminuto. Si estáis interesados en el tema del carvado de sellos, encontraréis multitud de tutoriales online. Ishtar Olivera ofrece consejos muy interesantes en su blog. Con un pedazo de goma de borrar y una gubia se puede empezar a carvar sellos.

In February I attended the carving stamp workshop organized in Ilovekutchi. Although it's a really tiny shop, it's full of awesone materials and handmade items. If you are interested in stamps, I strongly recommend Ishtar Olivera's  tutorials. You just need a piece of rubber and a gouge, so no ifs and buts and try it.

 

2 comentaris:

Paper, roba i tisores ha dit...

Quina bona pinta que fan aquests segells...m'encanten!

Montse

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

T'han quedat molt bé! Ets tota una experta ;)