La meva llista de blogs

dimecres, 4 de febrer del 2015

treasure your needle


La part del davant
La parte delantera
The front side


La part del darrera  
La parte trasera 
The back side



Un altre accessori per a la col·lecció. Els dissenys de Natalie són preciosos, romàntics, com d’una altra època i tots ells em tenen enamorada, tant que amb l’emoció inicio el brodat entusiasmada i, de vegades, sense planificar massa el treball. Llavors passa el que passa que a mesura que avanço en el brodat, m’adono que potser la tria no ha estat la més adequada. Brodar en un count tant alt li confereix a la peça una delicadesa especial, les creus petitones, el lli, no sé, tot plegat resulta molt fi i delicat. Tanmateix, brodar en un count 40 en 1x1 és una tortura. I és per aquest motiu que en arribar a la part central del disseny em vaig desanimar moltíssim. A més, la meva vista ja no és la que era. Tot i les intermitències l’etui acabat està. L’accessori per a les tisores, en canvi, va quedar descartat.


Otro accesorio para la colección. Los diseños de Natalie son preciosos, románticos, como de otra época y todos ellos me tiene enamorada, tanto que con la emoción me lanzo de cabeza al  bordado y, a veces, sin planificar demasiado el trabajo. Entonces pasa lo que pasa, a medida que avanzo en el bordado, me percato que quizás la elección de los materiales no ha sido la adecuada. Bordar en un count alto le confiere a la pieza una delicadeza especial, las cruces chiquititas, el lino, no sé, en conjunto resulta muy fino y delicado. No obstante, bordar sobre un count 40 en 1x1 es una tortura. Y es por este motivo que al llegar a la parte central del diseño me desanimé muchísimo. Si añadimos a eso que mi vista ya no es lo que era, ha hecho que haya ido bordando con intermitencias. A pesar de ellas el etui está terminado. El encuentratijeras quedó descartado.


Another accessory. I love Natalie’s designs, I do love them, they are so beautiful, romantic, in some way, as if they belonged to another times. Consequently, one can’t help falling in love with them. Admittedly, I’m so excited with this kind of designs that I don’t plan carefully how to stitch them. Then, when the work is in progress, I often realize the chosen materials are not the most convenient. I chose a 40ct. In my opinion, it’s awful if you want to stitch 1x1. That’s why stitching the central part of the design was a nightmare. Nevertheless the ‘etui’ is finished. 

4 comentaris:

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Guau!! Quina meravella de treball!! Ja m'imagino la feinada que et deu haber donat el brodat amb aquestes puntades tan petites. Petons

Lolita Blahnik ha dit...

Que precioso, a pesar de las dificultades.
Un abrazo

SOGAMAR ha dit...

Me encanta

Marta ha dit...

Maquissim, m´encanta el px, i les robes.
Bon cap de setmana