La meva llista de blogs

dijous, 6 d’agost del 2015

corona d'aniversari i vareta màgica


El mes passat va ser l’aniversari de la meva neboda i un any més, a banda del regal que li hem comprat, ha tingut un regal fet a mà. És un amor de nena, tot li agrada, i a més és molt agraïda, així que és un pler cosir per ella. 

Enguany vaig voler cosir-li una corona d’aniversari, que podrà utilitzar esborrant el número de la tela de pissarraen les festes dels propers anys fins que es cansi. I a més, una vareta màgica. De petita empaitava tots els gats, així que ho vaig tenir clar a l’hora de triar les teles.



El pasado mes fue el cumpleaños de mi sobrina y otro año más, a parte del regalo que le hemos comprado, ha recibido otro hecho a mano.  Es un amor de niña, le gusta todo, y encima agradecida, así que coser para ella es un placer. 

Este año le cosí una corona de cumpleaños, que podrá utilizar cambiando el número de la tela de pizarra en las fiestas de cumpleaños de los próximos años hasta que se canse. Ah, y también una varita mágica. De pequeña le chiflaban los gatos, así que lo tuve claro para escoger las telas.


Last month my nice turned 8 and this was her handmade present. She's sweet, albeit a little bit naughty. Sewing for her is a pleasure because she adores handmade items.

When she was younger she loved cats! No way could I use another fabric! She spent the whole afternoon wearing her birthday crown and playing with her magical stick.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Qué bonitoooo!

bss

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Quina gràcia la vareta amb el detall del gat...això se'n diu tenir cura dels petits detalls! segur que el regal va agradar molt! Una abraçada