La meva llista de blogs

dilluns, 7 de setembre del 2015

miaaaaauuuuu!!!!



Enganxada al ganxet!!! Estic que no paro, tot l'estiu vaig amb el ganxet amunt i avall. No paro de practicar, mirant tutorials i més tutorials al youtube. I tot i que hi ha certs passos que cal polir, crec que me n’estic sortint prou bé. I si no tinc un arsenal de cotó per anar practicant.

Us aviso, en les properes setmanes us bombardejaré amb fotos dels amigurumis que ronden per cases, de totes mides i colors. A casa ja fan broma dient que hauria de montar una paradeta.

Avui els hi toca a aquest parell de gatets, els trobo una monada, molt dolcets. Tret del color del jersei, són iguals,  tot i que depenent dels detalls de les cares, poden arribar a tenir diferents "personalitats".



Enganchada al ganchillo!!! Estoy que no paro, llevo todo el verano con el ganchillo arriba y abajo. No paro de practicar, mirando tutoriales y más tutoriales en youtube. A pesar de que hay ciertos pasos que todavía se me resistente, creo que voy por el buen camino. Y si no tengo un alijo de algodón esperando a ser tejido.

Aviso a navegantes: en las próximas entradas no pararé con las fotos de amigurumis, de todos los tamaños y colores. En casa ya bromean con la idea de montar una parada para venderlos.

Hoy es el turno de este par de gatitos, no se puede negar que son muy dulces. Son idénticos a pesar del color de las rayas del jersey. Eso sí, dependiendo de los detalles de la cara, se pueden conseguir distintas "personalidades".




I can't help crocheting all day. I have been crocheting for a while, watching tutorials on youtube and I think I’ve managed quite well. I know I have to improve some stitches. Nevertheless my progress is quite evident. If not, I have a cotton stash ready to be crocheted.

Just in case you don't like amigurumis, I'm going to show you some of them in the following weeks. My family has suggested me to sell some. Obviously, they are pulling my leg!

These two cats are similar but for the color of the striped pullover. It cannot be denied that they are extremely cute. Although they are identical, you can make them slightly different just changing some small details in their faces.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parecen una monada. A mi me va a encantar ver todos los amiguris que hayas hecho este verano. :)

Besitos

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

jajaja t'entenc, això del ganxet és adictiu! Els gatets són moníssims :) Petons

Odry ha dit...

Que bonitos esos gatitos amigurimi.
A mi tía Mariajosé le chiflan los amigurimis, le comentaré que visite este lugar.;)

Saludos :)

Francis ha dit...

Ohh que bonics!!!on puc trobar el patró??
Petons