La meva llista de blogs

diumenge, 27 de desembre del 2015

pessebre




I aquest ha estat el meu altre treball nadalenc. Es tracta del pessebre de DMC, per si us interessa es tracta d'un kit. Personalment, els patrons no estan massa ben explicats, tal vegada sigui que jo sóc bastant inexperta amb això del ganxet. M'ha costat seguir molt el gràfic, crec que no hauria estat de més incloure algunes indicacions. Si teniu ganes de teixir el vostre pessebre, n'hi ha un parell de gratuits, visiteu el blog de DMC per descarregar els patrons d'aquest, o si no el dissenyat per l'autora del blog Gallimelmas e imaginancias per a Katia, tots dos són preciosos. Tant el de DMC com el de Katia estan millor explicats que el del kit.

Y este ha sido mi otra labor navideña. Se trata del pesebre de DMC, por si os interesa se trata de un kit. Personalmente creo que los patrones no están bien explicados, o tal vez sea que soy inexperta con el ganchillo y me cuesta entenderlos. Me ha costado seguir los gráficos, no hubiese estado de más incluir algunas indicaciones. Si tenéis ganas de tejer vuestro pesebre, hay un par de gratuitos, vistad el blog de DMC para descargar los patrones de este, o si no el diseñado por la autora del blog Gallimelmas e imaginancias para Katia, ambos son preciosos. Están mucho mejor explicados que el del kit.

This has been my last handmade xmas ornament. This DMC kit is not enough well explained. It might well be that I am a beginner with the hook and I cannot understand the pattern at all. I wish they included some tips and indications. Just in case you want to have your own holy family, there are two free patterns available. The former  belongs to DMC too, you can download the patterns here; the latter is designed by the author behind the  blog Gallimelmas e imaginancias for Katia, both are really cute and with well-explained indications.

2 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Què bonic! a mi no em sembles una inexperta jo sé de ganxet però els amigurumis sempre m'han fet una mica de respecte! una abraçada

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

És moníssim!! M'encanta! Doncs jo tampoc crec que siguis inexperta amb el ganxet... Aquest any volia fer el de Gallimelmas però no m'ha donat temps, a veure l'any que ve.
Molt bon Any Nou!! Una abraçada!