La meva llista de blogs

dissabte, 1 d’octubre del 2016

les petites filles modeles


Aquest estiu vaig deixar una mica d’espai a la maleta per encabir-hi un tros de lli i els fils de brodar. La veritat és que tenia ganes de desconnectar, però coneixent-me sabia que en un parell de dies necessitaria tenir la ment i les mans ocupades. Així és que mentre rumia quina labor que no ocupés massa podia endur-me, vaig recordar  que uns estius enrere havia brodat una petita delícia que havia quedat a mitges. Bé, de fet només quedava fer-li el delineat. I aquí el teniu acabat, aquest i un de nou, molt similar que és el d’aquest estiu. Ambdós són dissenys de l’Hélène le Berre, que podeu trobar  al llibre Les petites filles modeles.






Este verano dejé un hueco en la maleta para un pedazo de lino y las madejas de mouliné. La verdad es que tenía ganas de desconectar, pero conociéndome sabía que un par de días necesitaría tener la mente y las manos ocupadas. Así que mientras pensaba que labor que no ocupara mucho podía llevarme, recordé que unos veranos atrás bordé una pequeña delicia que quedó por acabar a falta del delineado. Y aquí la tenéis terminada, ésta y una muy similar, que corresponde a la de este verano. Ambos son diseños de Hélène le Berre, que podéis encontrar en el libro Les petites filles modeles.


It was some little space in my summer suitcase for crafting, so I decided to collect a piece of linen fabric and some DMC floss. While I was thinking what to stitch, it came to my mind a delicious work I almost finished some years ago. This August I finished the backstitch of this embroidery and I chose another one I successfully completed. Both are from the Hélène le Berre’s book, Les petites filles modeles.


4 comentaris:

ENTRE PUNTS ha dit...

HUALA!!!! Quina passada, que bonics t'han quedat els dos.

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Guau!! Quina meravella de brodats!! T'han quedat maquíssims! M'encanten! Una abraçada

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

És més que bonic! jo amb els brodats encara no m'he animat, però veient els teus em pica el cuquet...això si a nivell infinitament més senzill. Una abraçada

laura ha dit...

Mabel, el punt de creu és molt més fàcil que el ganxet o la costura, simplement has d'anar fent creuetes!
Gràcies a totes pels vostres comentaris.