La meva llista de blogs

divendres, 23 de desembre de 2016

estrelles de Nadal


Segurament, tothom ja té l'arbre de Nadal guarnit, a no ser que sigueu com jo, que fins ahir no m'hi vaig posar. El nostre arbre és més aviat lleig, petit i de plàstic, però amb guarniments 100% handmade, la qual cosa no fa que deixi de ser petit, ni de plàstic, però sí que deixa de ser lleig. 

A estas alturas todo el mundo debe tener el árbol de Navidad con las bolas y luces encendidas, a no ser que seáis como yo, que hasta ayer no me puse a ello. Nuestro árbol es tirando a feo, pequeñito y de plástico, pero con adornos 100% handmade, cosa que no hace que deje de ser pequeño, ni de plástico, pero sí que deja de ser feo.

Is there anybody who has not a bright and beautiful Christmas tree in the living room yet? Mine is kind of ugly, tiny and artificial, nevertheless its ornaments are 100% handmade, so it is still tiny and artificial, but not ugly anymore.Aquestes estrelles les vaig fer fa un parell d'anys i són ben fàcils de fer, així que si us voleu animar les podeu fer durant les festes amb els més petits. I no tan sols serveixen per penjar-les de l'arbre de Nadal, també les podeu utilitzar per decorar els regals, personalitzant-les amb el nom del destinatari.

Hice estas estrellas un par de años atrás y son muy fáciles de hacer, así que si os queréis animar las podéis hacer durante estos días de fiesta con los niños. Y no solo sirven para colgarlas del árbol, también se pueden utilizar para decorar regalos, personalizándolas con el nombre del destinatario. 

I made these stars two years ago. It doesn't matter if you're not a handy person, there are so easy to make, even kids can make them. So it can be a funny indoor activity for these days. Not only can you hang them on the Christmas tree, you can also use them as a way to name your presents.


Els materials són fàcils de trobar i ben econòmics, una pastilla d'argila blanca de secat a l'aire, una mica d'aigua i un tallador de galetes. Si voleu les podeu decorar amb lletres o estampar imatges amb els segells d'scrap. Un cop fetes cal deixar-les secar un parell de dies, o menys, això dependrà de la humitat de l'ambient. Què us animeu?? 

Los materiales son fáciles de encontrar y bien baratos, una pastilla de arcilla blanca de secado al aire, un poco de agua y un cortador de galletas. Se pueden decorar con letras o incluos estampar imágenes con sellos de scrap. Una vez modeladas, hay que dejarlas secar un pare de días o incluso menos, dependiendo de la humedad del ambiente. ¿Os animáis?

You just need some white clay, some water and a cookie cutter, easy to find, don't you think? Once you have the shape wanted you can write words or even use your rubber stamps. Be careful and let them dry a couple of day or even less. Give it a try, I promise you'll enjoy it.BON NADAL!
¡FELIZ NAVIDAD!
MERRY CHRISTMAS!

3 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Doncs queden molt mones i semblen fàcils de fer en prenc nota! Una abraçada

Descabdello ha dit...

M'encanta la idea! Mai se m'hauria acudit fer-ho amb un tallador de galetes. I les fotos son xulíssimes. Per cert jo també he anat a buscar cireretes de pastor per fer una sessió de fotos aquest cap de setmana.

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Anda, què xules!! Segur que lluïen molt a l'arbre. Petons!