La meva llista de blogs

dilluns, 29 de gener del 2018

sewing cases



Fa segles que no escric i no pas perquè hagi estat parada. Bé, he baixat una mica el ritme ‘costuril’, però he anat cosint. Avui us mostro dos estoigs, tots dos són dissenys d’Aneela Hoey, una dissenyadora que he descobert recentment i que trobo molt original i diferent. Però de ben segur que moltes ja la coneixíeu i ja sabeu a què m’estic referint. 
El primer és el ‘zip-up tray pouch’. A simple vista pot semblar una mica complicat, però res de l’altre món si segueixes les indicacions del patró. El segon és el ‘see it all pouch’ i el podeu trobar al seu llibre ‘Stitched sewing organizers’. El que m’agrada d’aquest segon és que tot és visible, bé aquí està la gràcia d’aquest disseny.


Hace siglos que no escribo y no porque haya estado de brazos cruzados. Debo de reconocer que he bajado un poco el ritmo ‘costuril’, pero he ido cosiendo a ratitos. Hoy os enseño dos estuches, ambos son diseños de Aneela Hoey, diseñadora que he descubierto recientemente y a la que encuentro muy original a la par que diferente. Pero seguro que muchas ya la conocíais y ya sabéis a lo que me refiero.
El primero es el ‘zip-up tray pouch’. A simple vista puede parecer complicado de coser, pero nada difícil siguiendo las indicaciones del patrón. El segundo es el ‘see it all pouch’ y se encuentra en el libro ‘Stitched sewing organizers’. Lo que me gusta de este segundo es que todo es visible, en realidad, ahí está la gracia del diseño.


Although I’ve been off for a long time, I’ve been sewing some things. Today I show you two sewing cases, both are Aneela Hoey’s designs, a designer I’ve recently discovered. I think she’s very original and talented. 
The first sewing case is called ‘zip-up tray pouch’. It may well seem a little tricky. Nevertheless, the pattern is so easy to follow. The second one is the ‘see it all pouch’ and it is included in her book latest book Stitched sewing organizers’. It is easy to see what’s inside, this is why I like this design.

4 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Benvinguda de nou per aquests mons dels blocs! Encantada de tornar a tenir-te per aquí. M'encanten els dos projectes ara el primer em sembla que deu tenir la seva complexitat. Una abraçada

Descabdello ha dit...

Tornes amb coses moooolt xules! Sobretot el primer estoig m'encanta. Visitar-te sempre em fa venir ganes d'aprendre a cosir...

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Què xulos els dos! M'encanten els dos dissenys i les teles són tan maques! Una abraçada!

ENTRE PUNTS ha dit...

Tant la roba com el patró són una preciositat