La meva llista de blogs

dissabte, 14 d’abril del 2018

bossa muda hospital


I avui una altra entrada ràpida per ensenyar-vos una bossa per a la muda d'un bebé. Es pot utilitzar tan per portar la robeta a l'hospital, com per portar-hi roba de recanvi en el seu dia a dia.  Diuen que els bebés s'embruten molt, així que no està de més ser previsor.

Per l'exterior he utilitzat una tela molt curiosa i suau que anomenen 'Wafel' i els lleons pertanyen a una nova col·lecció de 'Katia fabrics'. Ahh, i per si us interessa teniu un tutorial per fer-vos la vostra bossa aquí.



Hoy vengo con otra entrada rápida para enseñaros la bolsa para llevar la muda de un bebé. Se puede utilizar tanto para llevar la ropa de la primera puesta, como para la ropa de recambio del día a día. Dicen que los bebés se ensucian mucho, así que no está de más ser previsor.

Para el exterior he usado una tela muy curiosa y suave que llaman 'Wafel' y los leones pertenecen a una colección de 'Katia fabrics'. Ahhh y por si os interesa tenéis un tutorial aquí.


Again, I'm in a hurry and I want to show you a bag for babies' clothes. You can use it at the hospital or daily to carry your baby's clothes. It's said that babies get dirty frequently, so it will be worth it.

I've used a very soft and interesting fabric called 'Wafel' and a piece of Katia's fabric for the outside. Here you have a tutorial so in case you were interested in sewing yours.

2 comentaris:

Descabdello ha dit...

Una cucada!! M'encanten els lleons i més combinats amb el groc!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

És una xulada m'encanta la combinació de la tela wafel i els lleons queda super alegre. Una abraçada