La meva llista de blogs

dimarts, 17 de gener del 2006

Feltre/Fieltro

He descobert una gran quantitat de blogs on el feltre és el gran protagonista. Us heu parat mai a pensar la quantitat de coses que es poden elaborar amb aquest material?? Nooooo??? Doncs no deixeu de visitar aquest parell de blogs i veureu quin magnífic univers. Fieltromanía i Viento del Este, Viento del Oeste, són sens dubte dos blogs a seguir. Anabel, Lolita ens veurem sovint properament.
Ara mateix, recordo el detall del meu bateig, eren unes botetes fetes de feltre verd i toronja, i a dintre com no una bosseta plena de confits. Fa anys, fent dissabte van aparèixer a l'armari de la meva habitació i vaig riure molt. Pel que es veu tota la família va participar en la seva confecció. Promoto buscar-les a casa de ma mare i ensenyar-vos-les.

He descubierto una gran cantidad de blogs donde el fieltro es el gran protagonista. ¿Habéis pensado alguna vez la cantidad de cosas que se pueden elaborar con este material? ¿¿¿Noooo??? Pues no dejeis de visitar este par de blogs y vereis un magnífico universo. Fieltromanía y Viento del Este, Viento del Oeste son sin duda dos blogs a seguir. Anabel, Lolita nos veremos mucho.
Ahora mismo, recuerdo el detalle de mi bautizo, eran una botitas de fieltro verde y naranja, y dentro como no podía ser de otro modo, una bolsita llena de peladillas. Hace años, limpiando, aparecieron en el armario de mi habitación y reí mucho. Parece ser que toda la familia participó en su confección. Prometo buscarlas en casa de mi madre y enseñároslas.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

... apa, anima't tu també. De fet,l'Ana i la Mercedes ja ens han ensenyat els seus treballs amb feltre.
Estic d'acord amb tu que aquests dos blogs que comentes són bestials !

Anabel ha dit...

:-)
Aquí hay un patrón(en inglés) de zapatitos de bebé en fieltro:
http://anabelgp.blogspot.com/2005/10/fieltro-para-nios.html

Ana María ha dit...

Pues genial, el fieltro es ideal, se trabaja super bien, Lauritaaaaa te veo ya mismo inventando algo, es un poco vicio, por la rapidez, la vistosidad, los resultados bueno ya verás ya, jejejjeje.

Besicos mil

Lua ha dit...

Hola Laura!!!

A veure, això del feltre m'encanta!!! és genial, però coneixeu algun lloc de barcelona per exemple, que en venguin????

gracies!!!!
Laura.