La meva llista de blogs

dimecres, 11 de gener de 2006

Retorn / retorno


El retorn a la rutina què n'és de difícil després d'unes vacances, i més si aquestes coincideixen amb les dates nadalenques. Bé, la veritat, però, és que un descans sempre va bé, facis el que facis. Hi havia molts plans per aquests dies, que al final han quedat en això plans. En principi el nostre cap d'any havia de ser a Lisboa, però no va poder ser, no vam trobar cangur per a la Sira, i deixar-la en una residència canina amb aquest fred no ens agradava massa. Així que hem estat per casa, dormint, llevar-me més tard del que és normal, és una genialitat; anant amb bici pel poble; menjant, uiiii són uns dies ideals per als excesos; compartint estones amb la família; jugant a l'Scrabble; jugant a pilota amb la Sira (és la millor recollint pilotes de tennis); i moltíssimes coses més.
Pel que fa al px, he de dir que ha estat una mica abandonat, el FWP de DMC està com estava abans de festes. I m'he de posar amb ell, perquè si no no estarà per la data fixada i com és un regal!!!
Això sí previsora de mi he començat amb el brodat d'un dels llibres-costurers de la nostra estimada "mec mec". Fins al juny no el regalaré, però no vull que en l'últim moment l'hagi de brodar a corre-cuita. De la part exterior em queda acabar els inicials de la portada. De l'interior queda pendent la butxaqueta per a les tissores i la dels fils i agulles; a més de l'acabat final. Com que no sabia si decantar-me pel fil de color esbergínia o pel blanc, els he emprat tots dos. Això sí, el blanc és de rayo, per donar-li un toc més elegant. No obstant, els problemes apareixeran a l'hora d'acabar amb la confecció, sobretot quan hagi de cosir a mà la part que no es pot cosir a màquina, perquè ha de ser l'espai per on girar al dret el llibret. Bé, quan arribi el moment demanaré ajuda, oi Ana??


El retorno a la rutina es sumamente difícil después de las vacaciones y más aún si éstas coinciden con las fechas navideñas. La verdad es que unos días de descanso siempre van de maravilla, los dediques a lo que los dediques. En principio había muchos planes para estas fechas, pero al final se han quedado en eso en planes. Nuestra intención era pasar el fin de año en Lisboa, pero no pudo ser, no encontramos canguro para Sira, y dejarla en una residencia canina con el frío de estos días no nos estusiasmaba. Nos hemos quedado en casa, durmiendo, levantarme más tarde de lo normal es una genialidad; montando en bici por el pueblo; comiendo, uiii son unos días muy propicios para los excesos; compartiendo momentos con la familia; jugando al Scrabble; jugando con la pelota con Sira (es la mejor pillando pelotas de tenis), y muchísimas otras cosas.
Sobre el px tengo que decir que lo he tenido un poco abandonado, el FWP de DMC está igual que antes de iniciarse las fiestas. Y debo ponerle a bordar, porque si no el regalo no estará listo para la fecha.
Eso sí, previsora de mí he empezadp el bordado de un librito-costurero como los de nuestra querida "mec mec". Hasta junio no voy a regalarlo, pero no quiero que en el último momento todo sean prisas. De la parte exterior queda pendiente bordar las iniciales. En cambio del interior, tengo que bordar el bolsillo para las tijeras y el de los hilos y agujas; a parte del montaje final. Como no sabía si decantarme por el hilo color berenjena o blanco, he utilizado ambos. Eso sí, el blanco es de rayón, para darle un toque más elegante. No obstante, creo que los problemas aparecerán a la hora de armar el librito, sobretodo cuando tenga que coser a mano la parte que no puede coserse a máquina, porque debe ser el hueco por donde girarlo. Bueno ya pediré consejo entonces, verdad Ana???

3 comentaris:

Anònim ha dit...

... Laura,.... BENVINGUDA!!!. M'alegro que hagis disfrutat de les teves vacances,.... qué són precisament això, fer qelcom diferent del que estem acostumats. M'agrada molt el que estàs fent,.... estic ansiosa per veure els progressos. Segur que l'Ana et donarà molt bons consells.
Petons!

Ana María ha dit...

Lauritaaaaaa:

Eso está hecho, en cuanto llegues a esa parte, hacemos un directo con la webcam, me pongo con unos trocitos de tela, delante y ves como lo cierro.

Besicos regordicos.....ñiummmmm

Africa ha dit...

te está quedando muy bonitooo,
a ver si yo me animo en cuanto las cosas se tranquilicen un poco por casa. Creo que Anita va a tener mucho trabajo!! jejeejeej
besos
Africa