La meva llista de blogs

divendres, 13 de gener de 2006

Us agrada el peix?/¿Os gusta el pescado?


El cap de setmana passat llegint la premsa em vaig topar amb les fotografies d'una artista curiosa. S'anomena Anne-Catherine Becker-Echivard i últimament s'ha dedicat a fotografiar peixos, però el curiós del cas, és que els ha personificat. Aquestes les he extret del suplement dominical del Diari de Tarragona del diumenge, concretament de la revista El Semanal, pp.43-50. Són divertides, oi??? Per si us interessa incloc també l'article.


El pasado fin de semana leyendo la prensa topé con las fotografías de una artista curiosa. Se llama Anne-Catherine Becker-Echivard y últimamente se ha dedicado a fotografiar peces, pero lo curioso del caso es que los ha personificado. Concretamente estas fotografías las he extraido del suplemento dominical del Diari de Tarragona, concretamente de la revista El Semanal, pp43-50. ¿A qué son divertidas? Por si os interesa incluyo también el artículo en cuestión.2 comentaris:

Anònim ha dit...

... sí, són divertides, però fan una mica de por,... i també les trobo una mica surrealistes,... una mica com el Dalí, que es posava una truita a la francesa en el mocador del vestit ;-))

Alia jujuju ha dit...

ULa!!!! Sóc la cap d'un grup de noies que ens diem LES PEEEEIX!! Ens ha interessat molt el teu blog... Amb els pescadous operant un musclo.JOU JOU JOU!!! Pur siertu, el meu blog és www.lesfamosespeix.blogspot.com fica'm un comment, plis. Hem tret un disc i tot i ens hem fet samarretes, i ham anat a Port AventurA amb les samarretes. En resum, que si ets un ciutadà culte, mentalitzat, intel.ligent i t'agrada el peix fican's un comment.
Bé m'estic enrollant, però com que el nostre blogger és famós ( té 14 comments) segur k si poses la teva pàgina tothom et ficarà comments. Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!!!!!