La meva llista de blogs

divendres, 19 de maig del 2006

Activitats MPC

Deixem ja els triomfs esportius i tornem al px. Enguany m'he anotat a dues de les diverses activitats que s'organitzen a MPC. La primera consisteix en un intercanvi d'ornaments nadalencs. Encara queda temps, però ja tinc en ment quin serà el disseny escollit per a ..... (de moment s'ha de mantenir l'incògnita, perquè és una activitat sorpresa).
La segona activitat és un brodat en sèrie, vaja un Round Robin. Les participants som Loló, Ana, África, Gemma i jo. Donat el cas que el virus margaretià ja m'ha afectat, el meu tema seran els gats. Així que a veure si arriba ja la meva comanda de teles i puc assignar les àrees, perquè els dissenys segur que els trio aquesta mateixa tarda. Estic molt entusiasmada amb tot, espero poder estar a l'alçada.


Dejemos ya los triunfos deportivos y volvamos al px. Este año me he inscrito en dos de las diversas actividad que se organizan en MPC. La primera consiste en un intercambio de adornos navideños. Todavía hay tiempo, pero ya tengo en mente cual será el diseño a bordar para ..... (hay que mantener la incógnita, porque se trata de una actividad sorpresa).
La segunda actividad es un bordado en serie, vaya un Round Robin. Las participantes somos Loló, Ana, África, Gemmay yo. Puesto que el virus margaretiano me ha afectado, mi tema serán los gatos. Así que a esperar ansiosa mi pedido de telas, a ver si así puedo asignar ya las áreas, porque los diseños seguro que los escojo esta misma tarde. Estoy muy entusiasmada con todo, espero poder estar a la altura.

PD: Lolita a ver si durante este finde tengo tiempo de postear sobre las etiquetas caseras.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hello! Thank for visiting my blog too!
I will go to the website for this patern.... This cat is fabulous!
You can always leave me a message in spanih if you want... I would be very happy to have friends from venezuela!
have a nice weekend!
Milouson

Pilar ha dit...

Me encanta el patron de tus gatos, si te animas, te lo cambio por el del cojin que hay en mi blog ¿Que me dices?

Anònim ha dit...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anònim ha dit...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»