La meva llista de blogs

divendres, 9 de juny del 2006

Round Robin MPC

Des de dissabte la ciutat està embogida per l'ascens a 1ª del Nàstic, però jo no m'he pogut permetre assistir a la celebració (va diguem també la veritat: no en tenia massa ganes). Des d'aleshores estic immersa en la preparació del Round Robin de MPC, concretament en la prepació de la tela, perquè els dissenys ja fa setmanes que estan triats i assignats. Després de diverses provatures, ufff quina sort tenir a l'abast en aquests casos un programa de tractament d'imatges; calculadora en mà, he preparat l'espai de cada gat a la tela. Però tot i els càlculs, em devia despistar i havia deixat un requadre més petit del que era necessari; així que a desfer i tornar a composar l'espai.
Següent pas decidir si brodar el meu gat o el títol. Decisió: el títol, perquè si el deixem pel final, hi ha la possibilitat que no sigui brodat, mentre que el gat ho serà per força. També podria haver brodat ambdues coses, però és que el dia només té 24h.


Desde el sábado hay una locura colectiva en Tarragona por el ascenso del Nástic a 1ª, pero yo no me he podido permitir asistir a la celebración (diremos la verdad: no había muchas ganas). Desde entonces he estado inmersa en la preparación del Round Robin de MPC, concretamente en la preparación de la tela, porque los diseños estaban elegidos semanas atrás. Después de diversas composiciones, ufff que suerte en estos casos contar con la ayuda de un programa de tratamiento de imágenes; calculadora en mano, he preparado el espacio de cada gato en la tela. Pero a pesar de los cálculos me debía despistar y había confeccionado un recuadro más pequeño de lo necesario; así que a deshacer y volver a componerlo. Siguiente paso: decidir si bordar mi gato o el título. Decisión: el título, porque si lo demoro, cabe la posibilidad que no sea bordado, en cambio, el gato por fuerza lo será. también podía haber bordado ambas cosas, pero es que el día sólo tiene 24h.´

3 comentaris:

Lolita Blahnik ha dit...

Si, los dias debirian durar como 48 horas o mas, a mi siempre me falta tiempo :)
besitos, que hacia un par de dias que no pasaba por aqui!!!

Pilar ha dit...

Mira el correo :)

Anònim ha dit...

No he fet mai cap Round Robin, no sòc prou constant! Aviam com queda!