La meva llista de blogs

dilluns, 12 de febrer del 2007

quilt

Després d'haver provat mil i una combinacions possibles amb els quadrats del quilt de la gossa, aquesta és l'aparença que tindrà. No sé si és la combinació més adhient, ni si combinen les tonalitats, ni els estampats, ni la composició, però a mi no em desagrada, i crec que a ella tampoc.
De moment estan cosides les fileres i he començat a unir-les, intentant que els quadrats casin.
Gràcies a totes les que em vau fer recomanacions en el post anterior.

Después de haber probado mil y una combinaciones posibles con los cuadrados del quilt de la perrilla, esta es la apariencia que va a tener. No sé si es la combinación mejor, ni si combinan las tonalidades, ni los estampados, ni la composición, pero a mí no me desagrada, y creo que a ella tampoco. De momento, están cosidas las hileras y he empezado a unirlas entre ellas, intentando que los cuadrados casen.
Gracias a todas por vuestras recomendaciones.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Et queda molt bé! No crec que t'hagis de preocupar per les combinacions, son les mateixes tonalitats, i després de tot, les senyores que feien aixó abans recuperaven teixits vells, dubto que miressin molt les combinacions, jeje.
Lo important es que l'hi agradi a la Sira, l'hi has demanat la seva opinió? :-D

Anònim ha dit...

El diumenge, possiblement vagi a Comarruga. T'anava a proposar de veure-n's, però aquest matí s'han apuntat els meus pares i el meu germà... Bueno, em servirà per saber quan temps triguem i ens veiem un altra vegada

Ana María ha dit...

Buenos diassss:

Vaya, vaya pues pinta muy mona la mantita para Sira, vas muy requetebien, lo estás haciendo a máquina o a manita?

Besos gordos

laura ha dit...

Sara, espero que disfruteu de l'excursió per Comarruga. Llàstima que no podem quedar, de totes maneres, jo ja tenia plans per diumenge.

Ana, a máquinaaaaa, que no veas lo que la va a menear la perra!! Con los tumbos que da durmiendo y moviendo la manta, en un visto y no visto la iba a descoser.

Anònim ha dit...

Pues yo creo que como te dice Sara, no te agobies con las combinación de las telas, te quédó muy chula, tu perra imagino que estará encantada. Lo de hacerlo a máquina pues idea, con la "guerra" que me parece va a darle :-)
Besos
Ana

Ana María ha dit...

Pues también es verdad, qué tonta estoy, desde luego por el uso y trote que la va a dar Sira es la mejor de las opciones.

Vamos que nos vamos, ya mismo está listaaaaaaaaaaa, corre uni corre.....


besos

Lua ha dit...

Hola Laura,

Crec que et quedarà molt be! De veritat!

Jo vaig a classe de patchwork un cop a la setmana, o sigui qualsevol dubte que tinguis intentaré ajudar-te en el que pugui.

Jo sóc principiant amb aixo dels blogs, i acabo de posar el primer meu comentari en el blog.
Espero que ens anem veient per aqui

Salutacions
Laura.

Cristina ha dit...

Yo te veo muy valiente porque tu solita te has montado el top con una combinación que queda francamente bien. Yo era incapaz de descifrar las instrucciones de las revistas y tuve que ir a un curso de patch.
La perrilla se va a sentir como una reina.

Lolita Blahnik ha dit...

Que bonita combinacion!!!