La meva llista de blogs

dimarts, 15 de maig del 2007

quilt 2ª part

Aquest cap de setmana he tallat totes les peces del quilt. I us he de donar les gràcies a totes pels vostres consells, especialment a la tieta Rosa. Rosa, tal i com em vas suggerir he tallat les peces de baix cap a dalt i de peu, i és clar, amb l'ajuda d'un regle d'alumini (sent d'alumini no corro el perill d'esmicolar-lo amb el cutter). No és que sigui una manetes tallant, però la cosa ha millorat substancialment.
I per si encara no en teníem prou l'Ana ens ha penjat un video explicatiu de com encarar les costures. Si és que sou uns sols.



Este fin de semana he cortado todas las piezas del quilt. Tengo que daros las gracias a todas por vuestros consejos, especialmente a la tieta Rosa. Rosa, tal y como me sugeriste, he cortado las piezas deslizando el cutter de abajo hacia arriba y de pie, y claro con la ayuda inestimable de una regla de aluminio (sí de aluminio, para evitar partirla en dos con el cutter). No es que me haya vuelto una manitas del corte, pero la cosa ha mejorado sustancialmente.
Y por si aún no tenía bastante, Ana nos ha colgado un video explicativo de como encarar las costuras. Aiii si es que sois unos soles.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si que has fet feina!
Talles un per un, o varies capes de teixit de cop?

laura ha dit...

nooo, un per un. Si ja fer-ho així és complicat, imagina't fer vàries capes, no m'ho vull ni imaginar.
El que passa és que per fer-ho més senzill he tallat tires de 9.5 i 17.5cm i d'aquí he tret les peces. Sembla que no, però s'agilitza una mica més.

Anònim ha dit...

.... vinga, vinga,que això té una pinta estupenda.... a + els colors són fantàstics !!!!

Ricardo Astrauskas ha dit...

Creo que ya no me gusta la costura, jaja

Anònim ha dit...

un per un! waow! Quina paciència doncs!

Anònim ha dit...

how lovely fabric!!!!!