La meva llista de blogs

divendres, 1 de juny del 2007

Ja queda menys / Ya queda menos


... per poder contemplar el FWP penjat d'una paret, tot i les meves intermitències. La meva relació amb aquest brodat és d'amor-odi. M'encanta el disseny, però el tamany és massa per a mi. Potser va ser l'enamorament a primera vista el que em va fer llançar-me a la piscina sense tenir en compte les conseqüències. Però clar, tampoc no té unes dimensions desmesurades, no estem parlant d'un quadre "masoca" com anomena la nostra estimada Elena de Sevilla als
GK. Serà que sóc de veure resultats més a curt termini.
L'agafo amb moltes ganes i em puc passar dues tardes seguides tiqui tiqui amb l'agulla i després pot estar mig mort de riure i aparcat dues setmanes. Això també es deu a que el temps lliure és més aviat minso i ho serà encara més amb tot l'enrenou del canvi de pis, però aquest tema el deixo per a una propera entrada, que té molt de suc.



... para poder contemplar el FWP colgado de una pared, aún con mis intermitencias. Se podría definir mi relación con este bordado como amor-odio. Me encanta el diseño, pero quizás el tamaño es demasiado para mí. Fue un amor a primera vista lo que me llevó a lanzarme a la piscina sin tener en cuenta las consecuenvias. Pero bien mirado, tampoco tiene unas dimensiones desmesuradas, no estamos hablando de un cuadro "masoca" como denomina nuestra querida Elena de Sevilla a los GK. Será que soy de ver resultados a muy corto plazo.
Lo tomo con muchas ganas y me puedo pasar dos tardes seguidas dale que te dale con la aguja y después se puede estar muerto de risa otras dos semanas. Claro también hay que tener en cuenta que mi tiempo libre es escaso y más ahora con todo el follón del cambio de piso, pero este tema lo dejo para la próxima entrada, que tiene chicha el asunto.

6 comentaris:

Bea ha dit...

Ostres! si que passa de ràpid el temps, ho has avançat, moltíssim.
T'està quedant "estupendo".
Enhorabona

Anni Rios ha dit...

PERO SI TE ESTA PRECIOSO, YO ENTIENDO PERFECTAMENTE BIEN TU SENTIMIENTO DE AMOR ODIO PUES AL IGUAL QUE TU ME GUSTAN VER LOS RESULTADOS A CORTOI PLAZO....PERO ESTE BORDADO VALE LA PENA PUES ESTA HERMOSO.

BESITOS DESDE ACAPULCO.

Mayté Bermúdez-García ha dit...

Vamos Laura, que ya casi lo tienes terminado, lo que falta es anda !!

Go, GO Girl!!

Cristina ha dit...

Ánimo, que sólo queda el sprint final !!! Menudo trabajo que tiene este diseño, ahora que el colorido queda muy real.

Anònim ha dit...

Ah, però et queda molt molt poquet! Anims!
Com es que trigueu tant en canviar de pis? Que heu comprat sobre plànols o algo així?

Anònim ha dit...

.... va, que la cosa ja està feta !!! ( ji, ji, ji,... a casa dels demés, els brodats creixen molt ràpid, no ??? ).
Segur que estaràs desitjant de acabar-lo, no ???