La meva llista de blogs

dissabte, 23 de juny del 2007

New York, here we go!

Estem que llencem la casa per la finestra i mai millor dit. Potser NY no és el destí més adequat tenint en compte les despeses que generarà el nou bany, però tant se val!!! Després de dos anys consecutius passant els dies de vacances a casa, enguany farem les maletes. I és que no entenc unes vacances sense una escapada. I encara no em crec que el destí sigui NY i no és que jo en tingui ganes, sino que m'estranya per l'acompanyant, que dia sí i dia també m'està recordant el seu penediment. Així que s'acepten idees de llocs a visitar, i tendes, sobretot tendes on comprar. Mentre arriba el dia m'entretindré amb el blog d'un malagueny a NY.


Estamos que tiramos la casa por la ventan y nunca mejor dicho. Tal vez NY no sea el destino más adecuado teniendo presente los gastos que va a comportar las obras del baño, pero que más da!!! Después de dos años consecutivos disfrutando de unas "magníficas" vacaciones caseras, este año prepararemos las maletas. Y es que no concibo unas vacaciones sin una escapada. Lo que todavía no acabo de creerme es que NY sea el destino elegido y no porque yo no tenga ganas de visitar la Gran Manzana, sino que me extraña por mi acompañante, que día sí y día también me recuerda su arrepentimiento. Así que dicho lo dicho se aceptan ideas de lugares que visitar, y tiendas, sobretodo tiendas donde comprar. Mientrastanto me entrentendré con el blog de un malagueño en NY.

13 comentaris:

Ricardo Astrauskas ha dit...

NY yo amo NY, para pasear, vivir, turistear, felicitaciones, que envidia

Pilar ha dit...

Huyyyy, tienes que ir a Habu (www.habutextiles.com) Tienen unas cosas chulisimas!!!

Anni Rios ha dit...

wow, felicidades a disfrutar se ha dicho no te olvides de tomar fotos heeee, te mando un besote desde acapulco.

Carol ha dit...

Quina enveja!!!!!Passa-t'ho d'allò més bé. No he estat (encara) però sempre m'han dit que cal anar amb poca roba pq allà et tornaràs boja i molta gent el que fa es comprar-se una maleta allà i omplir-la amb compres . Oi que visitaràs tendes de patch i punt de creu?

Anònim ha dit...

Waow! Quina sort! Quan marxeu?
No hi he anat mai, o sigui que no tinc cap cosa per aconsellar-te :-(

nela ha dit...

Pos yo te digo... te tomas tour de esos en el bus Uk y te montas arriba con camara en mano....asi subes y bajsas por doquier... conoce el Sojho esa zona de los artesanos es genial... y ve al barrio chino,,, ve al moma, gugehenim,el metropolitam, y el de los dinosaurdios.... visita un walmark y la5ta avenida... y disfrutaaaaaaaaaaaaaa re lindoooooooooo y isita las tiendas de la zona del puerto too es de barato dame 2, besotessss

la.lluna.d.abril ha dit...

Manoi, deu ser telepatia, aquest migdia t'he llegit i he pensat quina enveja, i avui dinant el meu carinyet per Nadal podriem anar a NY. Així que quan arribis, has de fer no un, sino varis posts d'aquest viatget pels qui encara no coneixem la "Gran Manzana"

Aysezhu ha dit...

¡¡Queee envidiiiiia!!

Disfruta mucho tus vacaciones, que te las mereces. Y el baño...., ¡qué espere, que NY es más importante!

besitos

Mayté Bermúdez-García ha dit...

NY there she goes!! Que dsifrutes tu viaje mcuh´simo que te lo mereces :)

Lolita Blahnik ha dit...

oh!!! que suerte, porfa, para las pobrecitas que nos quedamos haznos una buena cronica, con muchas, muchas fotos y referencias, porque esta que esta aqui piensa visitar the city en elgun momento de su vida...
Me encanta el blog que citas, coy lectora habitual.

Alma_vcg ha dit...

Estoy verdeee!!! Si, de envidia.

Que disfrutes mucho tu viajes y después nos tendras que contar todo.

Anònim ha dit...

Te recomiendo que te des una vuelta por un walmart y te surtas de madejas de DMC, salen a 27 cts de dolar, una ganga!!!!.
Saludos

la tieta Rosa ha dit...

Laura!!! quina enveja, jo hi aníria cada any ;-)
Mira crec que no et pots perdre aquestes botigues:
de patchwork
http://www.cityquilter.com/
i de cintes, botons....
http://www.mjtrim.com
et tornaràs boja, al costat de la de cintes n'hi ha de botons de boles de vidre.... en diuen alguna cosa com: the fashion district:
http://www.fashioncenter.com/
Un altre botiga per visitar i trobar roba i fils baratísima es Joanns, pero la més propera és a Staten Island, a 13 mil.
http://www.joann.com/joann/store_locator/locator_main.jsp
Buscaré per casa a veure que em descuido, per ajudarte,.
Sé que els Wal-Marts estan allunyats, i no sé si llogueu cotxe.