La meva llista de blogs

dijous, 5 de juliol del 2007

intercanvi guarda-agulles

Ja fa dies que vaig rebre el meu paquet de l'intercanvi organitzat per l'Ana. Però he preferit no mostrar-lo fins que el meu hagués sortit en el correu i és que em sento fatal pel retard. Últimament no sé on tinc el cap, ni els materials, vivim en una mena d'ordre temporal desordenat. Ja sabeu el que és aquells que heu patit un trasllat.
La meva companya va ser la Toñi de Canarias. I des d'aquí li vull agrair públicament i mostrar-vos com es mereix el contingut del paquet, ja que a banda del guarda-agulles, va afegir un fob, un clauer, una agulla i una bosseta d'abaloris. A aquesta noia li agrada el feltre i dono fe que el treballa molt i molt bé. Si voleu llegir la història d'aquesta labor aneu aquí i veure com les manualitats serveixen de terapia i per evadir-nos de la realitat. Toñi m'alegro que canalitzessis tota l'energia d'aquell moment en aquest treball i que tot anés bé. Això afegeix un valor sentimental al guarda-agulles i pots tenir present que la teva història m'ha emocionat.
PD:Li he "robat" la foto del seu blog, perquè ni d'això tinc temps últimament.



Ya hace días que recibí mi paquete del intercambio organizado por Ana. Pero he preferido no mostrarlo hasta que el mío hubiera salido en el correo y es que me siento fatal por el retraso. Últimamente no sé donde tengo la cabeza, ni los materiales, ni nada, vivimos en una especie de orden temporal desordenado. Aquellos que habéis sufrido un traslado, ya sabéis de lo que hablo.
Mi compañera ha sido Toñi de Canarias. Quiero agradecérselo públicamente y mostraros como se merece el conteido del paquete, ya que a parte del guarda-agujas añadió un fob, un llavero, un broche y una bolsita de abalorios. A esta chica le gusta el fieltro y doy fe que lo trabaja muy bien. Si quereis leer la historia de la gestación de esta labor, id aquí y veréis como las manualidades sirven de terapia y para evadirnos de la realidad. Toñi me alegro que canalizaras toda esa energía en este trabajo y que todo saliera a pedir de boca. Esto añade un valor sentimental al guarda-agujas y puedes tener presente que tu historia me ha emocionado.
Pd: Le he "robado" la foto de su blog, porque ni de eso tengo tiempo últimamente.

3 comentaris:

Anni Rios ha dit...

que bonito tu regalo, ahora mismo voy a mirar la historia de este, un beso y adisfrutarlo.

Anònim ha dit...

m'ha agradat molt la història de la Toñi; això el fa encara més valuós, si s'escau ;-D

Ricardo Astrauskas ha dit...

Y yo sigo por aqui, y me sigo entreteniendo con tu blog