La meva llista de blogs

dijous, 16 d’agost del 2007

de compres II: teles i cintes

Al Soho, una mica apartada de les tendes de les grans marques, hi ha dues tendes petitones molt conegudes a la blogosfera i que s'anomenen Purlsoho. Es troben al carrer Sullivan i no resulta difícil localitzar-les. Es difícil moure's per dintre per l'espai reduït, tres persones mirant les teles es molesten les unes a les altres. Tot i això és coquetona. Em va tornar a succeir el mateix que a Kinokuniya, em vaig tornar a bloquejar, i els ulls se me n'anaven en mil direccions sense poder-se centrar i aturar-se en alguna peca de roba. Sort d'això perquè si no hagués sortit carregadíssima. Vaig endur-me una yarda d'una tela molt alegre d' Alexander Henry i uns fat quaters, a més del llibre de l'Amy Butler.

BUTLER, Amy : In Stitches: More Than 25 Simple and Stylish Sewing Projects, San Francisco: Chronicle Books LLc, 2006 - ISBN-10:0-8818-5159-1; ISBN-13: 978-0-8118-5159-6.


No vam triar el millor dia per a tornar al Soho, les inclemències climàtiques no ajuden a passejar i anar entrant i sortint de les tendes. Sort que la tarda que vam apropar-nos a City Quilter va ser més agradable. Es troba al carrer 25 entre la sisena i setena avinguda. Allò va ser com entrar al paradís del patchwork. Mai havia estat abans en una tenda de patchword, tret de l'anomenada anteriorment, i em va semblar com si toqués el cel amb la punteta dels dits. La tenda és fantàstica i les teles estan ordenades per gama cromàtica. Hi ha també alguns llibres i una petita secció de material com ara plantilles, r
egles, cutters... A més, una porta entreoberta deixava veure la sala on s'imparteixen les classes. El tracte excel·lent, les dependentes són molt amables i servicials. Una delícia, vaja. Potser aquelles que esteu acostumades a visitar tendes d'aquesta temàtica em trobeu una mica exagerada, però heu d'entendre que per mi va ser com si fos la primera vegada.
A la sisena avinguda entre els carrers 37 i 38 es troba el paradís de les cintes i botons
M&J Trimming. Uffffff prestatgeries plenes de cintes de totes menes s'elevaven fins a un sostre inabastable. I una altra tenda de cintes coneguda és MOKUBA al carrer 39 amb la 55 oest. Aquesta me la vaig oblidar i mira que vam passar molt a prop quan anàvem cap al Bryant Park. Sort que a Barcelona n'hi ha una! Espero que aquest breu llistat pugui ser d'ajuda si algú té previst alguna estança a la ciutat dels gratacels.


En el Soho, un poco apartada de las tiendas de las grandes marcas, hay dos pe
queñas tiendas muy conocidas en la blogosfera y que se llaman Purlsoho. Se hallan en la calle Sullivan y no resulta complicado localizarlas. Eso sí es difícil moverse por dentro debido al espacio tan reducido, tres personas mirando telas se molestan las unas a las otras. Todo y con ello es muy cuca, pero me volvió a suceder lo mismo que en Kinokuniya, me volví a bloquear y los ojos me iban en mil direcciones sin poderse centrar y detenerse en alguna pieza de tela. Suerte de eso, porque de otro modo hubiera salido de la tienda cargadísima. Me llevé una yarda de una tela muy alegre de Alexander Henry y unos fat quaters, además del libro de Amy Butler.

BUTLER, Amy : In Stitches: More Than 25 Simple and Stylish Sewing Projects, San Francisco: Chronicle Books LLc, 2006 - ISBN-10:0-8818-5159-1; ISBN-13: 978-0-8118-5159-6.

No escogimos el mejor día para volver al Soho, las inclemencias climáticas no ayudan a pasear y a ir entrando y saliendo de una tienda a otra. Suerte tuvimos que la tarde en que nos acercamos a City Quilter fue más agradable. Se encuentra en la calle 25 entre la sexta y la séptima av. Nunca antes había estado en una tienda de patchwork, a parte de la citada antes, por lo que me pareció como si tocara el cielo con la yema de los dedos. La tienda es fantástica y las telas todas ordenadas por colores lucen espectacularmente bonitas. Hay también algunos libros y una pequeña sección de material como plantillas, reglas, cutters, acericos... Además una puerta entreabierta dejaba ver la sala donde se imparten las clases. El trato excelente, las dependientas muy amables y serviciales. Una delicia!! Quizás para las acostumbradas a este tipo de tiendas os puedo parecer exagerada, pero para mí fue mi primera vez.
En la sexta avenida, entre las calles 37 y 38 se halla el paraiso de las cintas y los botones
M&J Trimming. Uffffff estantes repletos de cintas de todas clases se elevan hasta un techo inalcanzable. Y otra conocida tienda de cintas es MOKUBA en la calle 39 con la 55 oest. Ésta se me pasó por alto, a pesar de pasar casi por al lado cuando nos dirigíamos al Bryant Park. Suerte que en Barcelona hay una!

Espero que este listado pueda ser de ayuda si alguien tiene previsto visitar la gran manzana.




5 comentaris:

agus ha dit...

Ara tenim que vore que faràs amb les noves adquisicions, me pareixen unes robes molt boniques.

Anni Rios ha dit...

ok, gracias por los datos, aun que la verdad no creo que la visite jajajaja mi economia no da para viajes jejejejeejejeje, besotes desde Acapulco y me gusto tu viaje.

Carol ha dit...

M'agradat molt llegir els teus posts sobre el viatge a new york. ha estat molt divertit anar llegint. I per altra banda moltes gràcies per anar posant els noms i el link de les tendes que has visitat. Prenc nota pq algun dia aniré.

Cristina ha dit...

Que delicia de paseo virtual por NY.... y afortunadamente que es virtual, porque yo hubiera regresado arruinada de por vida, y eso que pensaba que en cuanto a labores, en NY no hay mucho potencial. Compruebo que sí

la tieta Rosa ha dit...

M'agradat molt lleguirte, m'has recordat a mí quan per primera vegada vaig descobrir aquestes botigues que anomenes ;-)