La meva llista de blogs

dilluns, 3 de desembre del 2007

intercanvi de lletres


Llesta, embolicada i amb un detallet extra demà marxarà la meva lletra de l'intercanvi organitzat per l'Anais. Com no podia ser d'altra manera l'acabat és de nou en forma de pinkeep. Només queda esperar que arribi ràpidament i li agradi a la seva destinatària.

Lista, envuelta y con un detallito extra mañana se irá mi letra del intercambio organizado por Anais. Como no podía ser de otra manera el acabado es en forma de pinkeep. Sólo queda esperar que llegue rápidamente y le guste a su destinataria.


5 comentaris:

Sara ha dit...

Veig que t'estàs perfeccionant amb aixó dels pinkeeps ;-)
No sé com t'organitzes per poder participar a tants intercanvis!... encara que sí, no tens dos nens que t'agafen les teves creacions de les mans només acabar-les :-D

Anais ha dit...

Aquí estoy cotilleando lo que le has hecho a tu compa de intercambio.
Me encantan tus pinkeeps, así que seguro que será precioso !!!

corapensa ha dit...

!YA LO HE RECIBIDO, que casualidad q había pasado por tu blog el mismo dia, es precioso, pero siempre me he preguntado ¿para que sierven eswtos cara-pinchitos?, muchisimas gracias, pronto lo pondre en mi blog, y los demas detallitos, me encanta el azul

agus ha dit...

¿quina lletra sera? ... ho vorem proximament? .... B7S, Agus

la.lluna.d.abril ha dit...

Gràcies pel teu comentari Laura. Si jo els trobo ja t'ho comentaré. No se si busques els ratolins que són com un anell, i serveixen per posar-hi les agulles, perque jo l'he trobat, si fossin aquests diga-m'ho.