La meva llista de blogs

dilluns, 21 de gener del 2008

mig decent / medio decente


Ho de reconéixer, sóc exigent. M'exigeixo a mi mateixa molt i a aquells que es diuen a si mateixos "professionals". Per tant davant de la cagada de l'emmarcat del Fresh Water Pearls, el vaig despenjar i el vaig carregar fins a la tenda on el van emmarcar. He de dir que havent retallat el paspartú i retirat alguns pelets i fils que hi havia sota el vidre, llueix millor. No obstant, no ha quedat del tot bé. En tensar la tela, es veu una mica torta per les vores. En fi, em vaig equivocar amb aquesta tenda i no repetiré experiència mai més. Una de dues o aprenc a emmarcar o buscar algun professional de debó.

He de reconocerlo, soy exigente. Me exijo a mi misma y a aquellos que se autoproclaman profesionales. Por lo tanto, ante la cagada del enmarcado del Fresh Water Pearls lo descolgué de la pared y lo cargué hasta la tienda de enmarcado. Habiendo recortado el paspartú y retirado unos pelitos e hilachas que estaban bajo el cristal, luce mejor. No obstante, no ha quedado del todo bien. Al tensar la tela se ve un poco torcida por los bordes. En fin que me equivoqué con esta tienda y no repetiré la experiencia en mi vida. Una de dos o aprendo a enmarcar o busco un profesional de verdad.

9 comentaris:

Silvia F.Keros ha dit...

No és dolent ser exigent amb un servei que estàs pagant. No tornis mai més a aquella botiga (i evita recomanar-la). És una pena, però a vegades els negocis no tanquen perque sí.

Per cert, te'n recordes d'aquella tela Aïda amb la que vaig començar a fer un quadret però on es marcaven molt els punts (per el count) i la vaig desestimar? La vull tenyir per a mirar de reaprofitar-la i he sentit que es pot fer amb te. ¿Tu ho has fet alguna vegada? ¿Algun consell?

Pippicalzaslargas ha dit...

A la foto no s'aprecia bé. És una pena pagar per una cosa que no han fet bé.
Podries tornar i dir-ho o com tu dius aprendre a emmarcar.
Bé, de fet el pitjor de tot és que no estiguis contenta perquè el quadre (a punt de creu) és genial.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Que no te duela ser exigente Laura. Claro eso sí, sin pasarnos. Yo desde luego no volvería a la tienda.
El cuadro luce precioso, el trabajo que has hecho no te lo quita nadie!!!
Besos
Ana

Cristina ha dit...

A mí me parece bien que uno sea exigente yle gusten las cosas bien hechas... lo cual tiene mucho de positivo. Desde luego, no vuelvas a esa tienda, y yo probaría la opción de enmarcarlos tú misma; yo estoy con ello, y si quieres te paso algunos enlaces interesantes.

Anni Rios ha dit...

pues yo lo miro muy lindooooo, se siente exelente mirar el proceso y al final ver la culminacion, hasta parece que lo hice yo jajajajajajaja (lo digo por la satisfaccion que siento al mirarlo ternimado y enmarcado)

Sara ha dit...

Quina decepció...
Home, si fos alguna coseta petita que has tardat dos dies amb fer, diries "bueeeeno... ho torno a fer, i el faig emmarcar amb un altre lloc", però un treball així...!
Pfff, quina ràbia!

Anònim ha dit...

A mi lo de enmarcarlo yo misma me sirve para pequeños cuadros. Pero para cuadros grandes, obras de arte, que quieres un paspartu, un marco majo... no sé, yo no sé si me atreveré alguna vez.

Desde luego este cuadro es una obra de arte, es precioso, simplemente de ver la foto del blog, ya se ve que es una maravilla.

Julia ha dit...

Habrás tenido problemas para enmarcarlo.... pero en la foto se ve precioso. Un diseño muy bonito.
Julia

Unknown ha dit...

Estoy pensando que este verano voy a ir a tu casa para verlo bien porque desde aquí no se aprecia el torcido que dices.
Un besito. Chus