La meva llista de blogs

dijous, 22 de maig del 2008

Botons 2


Com que us interessa saber més sobre els botons de què escrivia en l'entrada anterior, us diré que el kit el vaig comprar en una merceria de la meva ciutat, després de buscar molt i molt. No obstant, com sé que venir a comprar-los a Tarragona us resultaria una mica car, aquí us deixo uns enllaços de tendes online on podreu adquirir-los. Són més econòmics, tot i que hem de sumar-hi les despeses d'enviament, llavors... no sé si compensa, tret que afegiu més articles a la vostra comanda.

- Button Boutique a Etsy
- Reprodepot


Como os interesa saber más sobre los botones de los cuales escribía en la entrada anterior, os diré que el kit lo compré en una mercería de mi ciudad, después de buscar mucho. No obstante, como sé que venir hasta Tarragona a comprarlos os resultaría un poco caro, aquí os dejo unos enlaces de tiendas online donde podréis surtiros de ellos. Son más económicos, pero debemos sumar los gastos de envío, entonces... no sé si compensa la comprar, eso si no añadís más artículos a vuestro pedido.


-
Button Boutique en Etsy
- Reprodepot

7 comentaris:

Ana Salom ha dit...

Jo vaig en un parell de setmanas a Tarragona, així que si em pots dir l'adressa de la merceria, els buscaré...De veritat que a BCN no n'he trobat :)

Anni Rios ha dit...

ok, muchas gracias Laura, besos desde Acapulco.

corapensa ha dit...

Te devuelvo la visita,pero cuantisimas cosas tienes desde 2005,ire entrando poco a poco a conocerte mejor,

Cristina ha dit...

Pues gracias por la info, hace tiempo que lo andaba buscando, nunca está de mal tenerlo.

Pippicalzaslargas ha dit...

Hola Laura,
No sé si recordes que jo també soc de Tarragona i aprofitant que haig de baixar 3 setmanes seguides em podries dir quina és la merceria on ho has trobat?
Jo he anat a la del costat del mercat i la del carrer alguer però no ho he trobat. Bé, de fet al carrer alguer al final li vaig encarregar però encara no m'ha trucat. Moltes gràcies.
Fins aviat.

Knit Family ha dit...

Quina bona cosa!!!!!

laura ha dit...

La merceria és diu Maribel i està al carrer Rovira i Virgili nº 25- Tarragona. El telèfon no el sé. Tenen un stand giratori amb altres kits, com el meu només n'hi havia un altre. No crec que en venguin massa.
Espero que us sigui útil aquesta informació.