La meva llista de blogs

dijous, 19 de juny de 2008

Diary 2009 project

foto extreta del projecte del 2008, més a flickr

Si esteu cansats de les típiques agendes, us agradarà aquesta proposta. Es tracta d'una agenda amb 392 pàgines. I em direu, on està la novetat i l'originalitat d'aquest projecte??? Doncs, que si us agrada dibuixar us podeu animar descarregant la plantilla i enviar a l'organitzadora abans de l'1 de juliol la vostra il·lustració. Posteriorment, l'agenda estarà a la venta per 8$ per despeses d'enviament. Una bona manera de publicitar les vostres creacions (ull no tot són il·lustracions, hi ha molta gent d'etsy participant) i si no, una manera molt original d'organitzar-vos el 2009. Aquí tota la informació.

Si estáis cansados de las típicas agendas, os gustará esta propuesta. Se trata de una agenda con 392 páginas. ¿Dónde esta la novedad y la originalidad de este proyecto?? Si os gusta dibujar podéis animaros y descargar la plantilla y enviar una ilustración a la organizadora antes del 1 de julio. Posteriormente la agenda estará disponible por 8$ más gastos de envío. Una buena forma de publicitar vuestras creaciones (ojo no todos son ilustraciones, hay gente de etsy participando) y si no, una forma bastante original de organizaros el 2009. Aquí toda la información.

3 comentaris:

Anni Rios ha dit...

orales, muchas gracias por la informacion yo no se dibujar jajaja pero me encanta enterarme de cosas como estas para hacerla de vocera en mi lugar de trabajo, quien quita y alguien se anime, besos desde Acapulco.

orange/chocolate ha dit...

Em sembla una idea molt original! Gràcies per la informació.

Anònim ha dit...

Exquisito,
Con todo mis respetos, me gusto muchísimo su blog, mi mas sincera enhorabuena.
Reciba un afectuoso saludo.