La meva llista de blogs

dilluns, 23 de juny de 2008

quaker primavera


Fa dies que tinc prevista publicar aquesta entrada, però ho vaig retardant i he decidit que d'avui no passa mostrar-vos el magnífic brodat que la Pilar em va enviar per l'intercanvi quaker de primavera. Aquí podeu llegir tot el significat que té el disseny. És simplement meravellós i molt ben brodat i cosit. La Pilar té uns mans fantàstiques, ara em caldrà trobar unes tissores que estiguin al nivell del estoig i del fob. Gràcies Pilar.

Hace días que tengo prevista publicar esta entrada, pero sin razón la voy retrasando y he decidido que de hoy no pasaba. Quiero mostraros el magnífico bordado que Pilar me ha enviado en el intercambio quaker de primavera. Aquí podéis leer todo el significado que tiene el diseño. Es sencillamente maravilloso y está bordado y cosido magistralmente. Pilar tiene unas manos fantásticas, ahora sólo me resta encontrar unas tijeras que estén al nivel del estuche y del fob. Gracias Pilar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, quin estoig més bonic, les teves tisores estaràn ben allotjades

Marieta ha dit...

Un regalo maravilloso, eres muy afortunada

un beso
maria

Anni Rios ha dit...

wow, en verdad hermoso el regalo que te ha hizo Pilar digno de presumirse, espero que encuentres pronto las tijeras que vayan a la perfeccion con tan bello juego, besos desde Acapulco.

Anònim ha dit...

Halaaa. Le ha quedado precioso.
Es un regalo precioso.

Besitos

Pilar ha dit...

Laura, me alegra mucho que te haya gustado.
Besos.

Karyne ha dit...

Que precioso tu regalito!!!!! Te felciito corazón, un abrazo