La meva llista de blogs

dimarts, 21 d’octubre del 2008

preparant el nadal


Al juliol vaig començar un camí de taula nadalenc (està a la meva llista de WIP) i que encara no l'he acabat perquè em falta la tela trasera. En breu us el mostro. Mentre, però, estic donant les últimes puntades al Quilt Tilda dels conillets (també està a la meva llista de WIP). I per a que mai de la vida s'oblidi de qui l'ha cosit, una etiqueta amb tot l'amor del món per a la petitona de la casa. Sé perfectament que la nit de reis amb un any... encara no és nit de reis. Tanmateix, serà un bonic record.

En julio empecé un camino de mesa navideno (figura en mi lista de WIP) y todavía no lo he terminado porque me falta la tela trasera. En breve os lo muestro. Mientras, pero, estoy dando las últimas puntadas al Quilt Tilda de los conejitos (también está en mi lista de WIP). Y para que nunca se le olvide quien se lo cosió, una etiqueta con todo el amor del mundo para la chiquitina de la casa. Sé perfectamente que la noche de reyes con un año... todavía no es noche de reyes. No obstante, será un grato recuerdo.

4 comentaris:

Silvia F.Keros ha dit...

Estic segura que a la Natàlia li agradarà (potser ara flipa colorins amb el paper de l'embolcall, però segur que, quan sigui gran, si encara conserva a casa els conillets valorarà la feina feta).

Una abraçada!

Anònim ha dit...

I tant que serà un bonic record! Aquestes coses son les que et mires després amb carinyo i nostalgia, suspirant "ay, aixó m'ho va fer la meva tieta Laura... demà l'aniré a visitar al casal d'ancians i recordarem els temps antics" ;-)

laura ha dit...

Osti Sara!!! T'has passat tres pobles, jajajaja! Al casal d'avis ja!!!

Lua ha dit...

Ohhh, però només l'etiqueta ja és preciosa!!!! Tinc ganes de veure ja el quilt acabat...ooohhh...
(com he rigut amb lo del casal d'ancians...) ;)