La meva llista de blogs

dimecres, 12 de novembre del 2008

3 quilts per 3 guanyadors


Darrerament estic descobrint molts blogs de quilters d'arreu del món, que són molt i molt inspiradors. Sincerament, les revistes de patch disponibles al nostre país em semblen més aviat pobres i sens dubte, la bloggosfera proporcionada idees fantàstiques. Dana sorteja al seu blog 3 quilts, a quin més meravellós, si us animeu, aquí teniu tota la info.

Últimamente estoy descubriendo muchos blogs de quilters de todo el mundo, que son muy pero que muy inspiradores. Sinceramente, las revistas de patch disponibles en nuestro país me parecen pobres y, sin duda, la bloggosfera proporciona ideas fantásticas. Dana sortea en su blog 3 quilts, a cual más maravilloso, si os animáis, aquí tenéis toda la info.

3 comentaris:

Ricardo Astrauskas ha dit...

Pues tu eres uno de esos buenos blogs y muy bonito

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Tienes toda la razón, hay blogs de quilters por todo el mundo que son una maravilla (el tuyo, por supuesto, está incluido en ellos;)). Si sólo nos guiaramos por las revistas de aquí, lo llevaríamos claro. A ver si tienes suerte con el sorteo!

Anònim ha dit...

Magnific el quilt que surt a la foto!
Si, realment a Espanya no hi ha gran cosa, la diferencia ja es enorme amb França, i si ja compares amb els països anglo-saxons, uf!