La meva llista de blogs

dilluns, 30 de juny de 2008

de vacances

Marxo de vacances, és hora de desconnectar i descansar sota una palmera.
Marcho de vacaciones, es hora de desconectar y descansar bajo una palmera.

divendres, 27 de juny de 2008

més gats

Darrerament tinc l'estranya mania de brodar per duplicat. Aquests dos gatets són per a un llibre per les agulles. A veure si m'animo, el monto i us el mostro; que darrerament el montatge se'm fa feixug.

Últimamente tengo la extreña manía de bordar por duplicado. Estos dos gatos son para un libro para las agujas. A ver si me animo, lo monto y lo muestro, porque el montaje se me hace pesado.

dimecres, 25 de juny de 2008

quaker primavera II

I aquí està el fob amb tissores incloses que jo vaig confeccionar per a la Lala. Un medalló del Quaker a sis mains d'A mon Ami Pierre brodat en 1x1 sobre un lli color raw ct.28.
Y aquí está el fob con tijeras incluidas que confeccioné para Lala. Un medallón del Quaker a sis mains de A mon Ami Pierre bordado en 1x1 sobre un lino color raw ct.28.

dilluns, 23 de juny de 2008

quaker primavera


Fa dies que tinc prevista publicar aquesta entrada, però ho vaig retardant i he decidit que d'avui no passa mostrar-vos el magnífic brodat que la Pilar em va enviar per l'intercanvi quaker de primavera. Aquí podeu llegir tot el significat que té el disseny. És simplement meravellós i molt ben brodat i cosit. La Pilar té uns mans fantàstiques, ara em caldrà trobar unes tissores que estiguin al nivell del estoig i del fob. Gràcies Pilar.

Hace días que tengo prevista publicar esta entrada, pero sin razón la voy retrasando y he decidido que de hoy no pasaba. Quiero mostraros el magnífico bordado que Pilar me ha enviado en el intercambio quaker de primavera. Aquí podéis leer todo el significado que tiene el diseño. Es sencillamente maravilloso y está bordado y cosido magistralmente. Pilar tiene unas manos fantásticas, ahora sólo me resta encontrar unas tijeras que estén al nivel del estuche y del fob. Gracias Pilar.

dijous, 19 de juny de 2008

Diary 2009 project

foto extreta del projecte del 2008, més a flickr

Si esteu cansats de les típiques agendes, us agradarà aquesta proposta. Es tracta d'una agenda amb 392 pàgines. I em direu, on està la novetat i l'originalitat d'aquest projecte??? Doncs, que si us agrada dibuixar us podeu animar descarregant la plantilla i enviar a l'organitzadora abans de l'1 de juliol la vostra il·lustració. Posteriorment, l'agenda estarà a la venta per 8$ per despeses d'enviament. Una bona manera de publicitar les vostres creacions (ull no tot són il·lustracions, hi ha molta gent d'etsy participant) i si no, una manera molt original d'organitzar-vos el 2009. Aquí tota la informació.

Si estáis cansados de las típicas agendas, os gustará esta propuesta. Se trata de una agenda con 392 páginas. ¿Dónde esta la novedad y la originalidad de este proyecto?? Si os gusta dibujar podéis animaros y descargar la plantilla y enviar una ilustración a la organizadora antes del 1 de julio. Posteriormente la agenda estará disponible por 8$ más gastos de envío. Una buena forma de publicitar vuestras creaciones (ojo no todos son ilustraciones, hay gente de etsy participando) y si no, una forma bastante original de organizaros el 2009. Aquí toda la información.

dimecres, 18 de juny de 2008

Moments de perfecció

Mikimono ens parlava dels seus moments de perfecció aquí. Jo divendres vaig tenir el meu amb les postres .
Mikimono nos hablaba de sus momentos de perfección aquí. Yo tuve el mío con el postre del viernes.

divendres, 13 de juny de 2008

astrocats


I ja en porto 8 de brodats, per la qual cosa em resten tan sols 4. A veure si ara que s'acosta l'estiu i tindré una mica de temps lliure entre les vacances i la jornada intensiva, puc brodar els altres 4. Llavors només quedarà decantar-se per algun tipus de bloc i començar a montar el quilt.

Y ya llevo 8 bordados, por lo tanto quedan 4. A ver si ahora que se acerca el verano y tendré un poco de tiempo libre entre las vacaciones y la jornada intensiva, puedo bordar los 4 últimos. Entonces tocará decidir qué tipo de bloque es el adecuado y empezar a montar el quilt.

dijous, 12 de juny de 2008

retorn d'Herois


Aquesta nit tornen els Herois a TV3 i gairebé em passa per alt.
Esta noche vuelven los Héroes a TV3 y casi me pasa por alto.

dimecres, 11 de juny de 2008

Marty Links al quadratNoo, no és que veieu doble, n'he brodat dos d'iguals, perquè hi ha més d'una embarassada al meu voltant. I abans que m'ho pregunteu, no sóc jo.

Noo, no es que veáis doble, he bordado dos iguales, porque hay más de una embarazada a mi alrededor. Y antes que me lo preguntéis, no soy yo.

dijous, 5 de juny de 2008

vacances i animals


S'acosta l'estiu i amb ell les vacances. Pels que tenim un animal de companyia hi ha diverses opcions:

- dur-nos-el de vacances amb nosaltres
- deixar-lo a càrrec d'una persona de confiança

- buscar una residència on el cuidaran durant la nostra absència

- MAI, MAI DE LA VIDA, ABANDONAR-LO

Pels que es decanten per aquesta darrera opció, abans de fer-ho, heu de llegir aquest text. Sóc conscient que qui preté fer-ho, ho farà. No obstant, si podeu seguir mirant-vos al mirall cada matí, és que no teniu cor, i em mereixeu tot el menyspreu del món. Acabo de descobrir aquest blog, algunes imatges són molt cruels, però no per això podem fer els ulls grossos. Si voleu la companyia d'un animal, feu un llistat amb pros i contres, i no el compreu compulsivament. A més, podeu acostar-vos a una protectora, us sortirà de franc i tindreu un ésser del més agraït. I us ho dic jo, que vaig recollir la Sira del carrer una nit de pluja, ni me'n penedeixo gens.

Se acerca el verano y con él las vacaciones. Para los que tenemos un animal de compañía hay varias opciones:

- llevárnoslo de vacaciones con nosotros.
- dejarlo al cargo de una persona de confianza.
- buscar una residencia donde lo cuidarán en nuestra ausencia.
- PERO NUNCA, NUNCA JAMÁS, ABANDONARLO.


Para los que se decantan por esta última opción, antes de hacerlo, leed
este texto. Soy consciente que no es una medida disuasoria. Si lo hacéis y os podéis seguir mirando como si nada cada mañana en el espejo, es que no tenéis corazón y merecéis todo mi desprecio.
Acabo de descubrir este
blog, algunas imágenes son muy crueles, pero no por ello podemos hacer la vista gorda. Si queréis una animal de compañía, sopesad previamente todos los pros y contras, no compréis uno compulsivamente. Antes pero, podéis acercaros a una protectora, a parte de que os saldrá gratos, tendréis con vosotros un ser de lo más agradecido. Y os lo digo yo, quien recogió a Sira de la calle una noche de lluvía y no me arrepiento ni pizca.

dimarts, 3 de juny de 2008

vida

La vida secreta de las palabras

La vida de los otros

Avui dues pel·lícules que darrerament m'han emocionat, cadascuna a la seva manera, però curiosament ambdues tenen la paraula "vida" al títol.

Hoy dos películas que me han emocionado recientemente, cadauna a su modo, pero curiosamente en ambas aparece la palabra "vida" en el título.

dilluns, 2 de juny de 2008

vol de l'oca

Triangles i més triangles per a aquestes oques voladores.
Triángulos y más triángulos para estas ocas voladoras.