La meva llista de blogs

dissabte, 21 de novembre del 2009

L'invent del segle


Realment, comprar aquest aspirador ha estat un encert. He deixat de preocupar-me i d'obsesionar-me per la brutícia del terra. Queda programada i mentre estic treballant, la "roombita" (que és com l'anomenem carinyosament a casa) va fent la seva feina. Quin gust arribar a casa i veure que el terra està net. La mopa ha quedat desterrada.


Realmente comprar este aspirador ha sido un acierto. He dejado de preocuparme y obsesionarme por la suciedad del suelo. Queda programada y mientras estoy en la oficina, la "roombita" (que es como la llamamos cariñosamente en casa) va haciendo su trabajo. Qué gusto llegar a casa y ver el suelo limpio. La mopa ha quedado desterrada.

6 comentaris:

orange/chocolate ha dit...

Fa temps que pensem en comprar-lo. Ara ja tenim més arguments a favor JJ Petons

Loly ha dit...

Qué maravilla¡¡¡¡

Silvia F.Keros ha dit...

Nena! N'he sentit a parlar molt bé d'aquest aspirador! Tinc un dubte: es passeja per tota la casa, o només per l'habitació on el posis?

Estic contenta que tinguis un nou al·liat a casa.. ja ja ja

Per cert, ahir vaig estar al concert de DM a BCN... me'n vaig enrecordar de tu.

Petons.

laura ha dit...

Keros, en principi pot programar l'aparell, els dies que vulguis i a les hores que vulguis, no necessàriament ha de ser la mateixa hora cada dia. Ella surt de la base on es carrega i allí retorna. Si vols pots deixar-la en un punt concret, si no ella surt de la base i va fent. A més, hi ha un accessori que funciona amb piles, actua com de mur. Allí on el col·loques crea com una barrera i per allí no hi passa.
Jo que tinc una gossa i perd pèl, això és una meravella.

la.lluna.d.abril ha dit...

Jo ja volia comprar-lo feia anys per internet, però per por de les temes de diferència de wats entre USA i ESP, em van fer tirar enrera. Cada vegada estic més engrescada, però no se si anar pel Roomba o pel que proposa LA VANGUARDIA. Que en penseu les expertes?

laura ha dit...

Jo la de la vanguàrdia no la conec, no en tinc referències. La roomba és genial, de veritat que per mi és una meravella tenir-la, ella va fent tota sola, i de debó que treu porqueria quan sembla que tot està net.
Sobre les adaptacions de corrent. Pensa que vaig contactar amb Irobots USA i em van dirigir a l'itermediari d'Espanya. És com qualsevol altre petit electrodomèstic.