La meva llista de blogs

dimecres, 12 de maig de 2010

inspiració oriental


Em queden per acolxar alguns del blocs de la colxa Au-thentic i ja estic desitjant començar amb un nou projecte de patch. M'estic contenint, no sabeu com m'estic contenint per no començar a preparar-ho tot. Però aquest cop m'he promés a mi mateixa no tallar els patrons, ni els blocs fins que no acabi el que tinc entre mans. Em conec, massa que em conec i sé qui si tallo, ni que sigui els blocs base, estaré perduda.
Me quedan por acolchar algunos de los bloques de la colcha Au-thentic y ya estoy deseando empezar un nuevo proyecto de patch. Me estoy conteniendo, no sabéis cómo me estoy conteniendo para no empezar a prepararlo todo. En esta ocasión me he prometido a mí misma no empezar a cortar los patrones, ni los bloques hasta que no acabe lo que tengo entre manos. Me conozco, demasiado que me conozco y sé que si cojo las tijeras, ni que sea para cortar los bloques base, estaré perdida.
Reeditat: per a les interessades en aquest quilt, el disseny és de la novazelandesa Susan Claire. Jo li vaig comprar a ella i he de dir-vos que és encantadora. Ara bé, també podeu trobar-lo al darrer num de la revista Quiltmania.
Reeditado: para las interesadas en este quilt, el diseño es de la neozelandesa Susan Claire. Yo lo compré en su tienda online y he de deciros que es encantadora. También podéis encontrarlo en el último num de la revista Quiltmania.

10 comentaris:

Nivaira ha dit...

...a mi em passa el mateix que tu; prefereixo acabar abans de començar res nou...

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

No me extraña... este quilt japonés es precioso!!

Los hilitos de Ana ha dit...

Que tentación!!! Lo he visto en tu blog y me he enamorado al instante. Agradecería mucho si me pudieras decir cómo o dónde has conseguido el patrón del quilt.

Muchas gracias

Besos. Ana.

Silvia F.Keros ha dit...

Aguanta, Laura, aguanta!! ja ja ja
De ben segur que acabes ben aviat el projecte que tens entre mans que, per cert, és moníssim i ben aviat et pots dedicar a les teves japoneses!!

Una abraçada!

Belén ha dit...

oHhhh quina cucada de quilt, ja tinc ganes de veure como queda amb aquestes teles japoneses que tens. Segur que queda precios.

Petons
Belén

Carmen ha dit...

No me extraña que te cueste tanto el contenerte. A mi me pasa lo mismo. Crees que vas a poder controlarte a ti misma. Precioso projecto.

Lua ha dit...

jejeje!!!! doncs jo no sé si podria contenir-me...
quina bona pinta fa aquest quilt que començaràs.... vinga, tu pots, aguanta!!! ;)

petons!

Anna ha dit...

M'agrada molt aquest quilt! Les teles que ens ensenyes molt autèntiques... Ànims i tinc ganes de veure'l acabat. Serà una preciositat segur! Petons

Anònim ha dit...

¡Qué fuerza de voluntad! Yo lo habría empezado nada más llegar a casa. ¡Es precioso!

Besitos

Belén ha dit...

Lo he visto en tu blog y me he enamorado al instante. Agradecería mucho si me pudieras decir cómo o dónde has conseguido el patrón del quilt.