La meva llista de blogs

dissabte, 1 d’octubre de 2011

a punt de caramel


Vaig acabar els blocs fa unes setmanes i ara em dedico a cosir quadradets de colors per a les vores del quilt. Sou moltes les que heu realitzat aquest projecte, d'altres esteu en ell en aquests moments. Jo em vaig decantar per l'opció de la puntada amagada, no sé perquè el festó no m'agrada gens. És una opció molt personal, però penso que amb la puntada amagada queda més "net" i posats a emprendre un projecte d'aquesta envergadura ja no ve d'unes quantes hores de més, què hi farem! El quilt penjarà de la paret de la meva habitació, espero que moooolt de temps! Com us dic tot depén dels gustos de cadascú. Això sí, vaig haver d'adquirir una planxa per tal de poder dominar les peces més petites. Quina meravella, què n'és d'útil!!


Acabé los bloques hace un par de semanas y ahora estoy cosiendo los cuadrados para los bordes del quilt. Sois muchas las que habéis realizado esta labor, otras estais en ella ahora mismo. Yo me decanté por unir las distintas piezas con puntada escondida, no me preguntéis por qué, pero festonear no me gusta nada. A mi parecer con la puntada escondidad queda más pulcro y puestos a embarcarse en un gran proyecto mejor hacerlo "bien". Lo colgaré en la pared de mi dormitorio así que lucirá bastante tiempo. Menuda maravilla la miniplancha, de gran ayuda para domar los cantos y las piezas diminutas!!


I finished the blocks 2 weeks ago and now I'm sewing the little squares for the borders. I know many of you have done this project, for some other it is their work in progress. I don't like the blanket stitch point, I prefer hidden stitch. I don't mind spending much more time using this technique, because I think the result is much better. In fact, I'm going to see this quilt every morning after waking up, because it will be hanged in my bedroom, so I want to see it "well" done. Fortunately, I found a terrific tool, a mini-iron so useful for the tiny pieces.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Son preciosas, Laura!

Van a quedar de cine en tu habitación.

Besitos

Elena ha dit...

Te ha quedado preciosa... ¡ay, esos cuadraditos! trabajo de chinos.
Yo acabo de terminar esta colcha y en unos días la colgaré en mi blog, en cuanto su destinataria, mi madre, la haya recibido como regalo de su 70 cumpleaños.
Segueixo en catalá: jo també l'he feta amb puntada amagada, queda més maca, però no són unes hores més de feina, és el doble o el tripleeee, jajajaja
Si vols passa't pel meu blog en uns dies i veus una altra versió. he canviat el bloc del gerro que no m'agradava del tot per uns estels típics japonesos en forma de peix.
Un petò