La meva llista de blogs

dijous, 30 d’agost de 2012

funda


Darrerament estic cosint fundes. Sembla fàcil, oi? No ho és tant per mi, però d'això ja en parlaré en la propera entrada amb més deteniment. Avui us mostro la del llibre electrònic. No entraré ara a debatre els pros i contres del llibre electrònic i del llibre convencional. Simplement, m'agraden els dos formats. 
I prova d'això és que no paro de devorar llibres.

Últimamente estoy cosiendo fundas. A priori parece una labor fácil, verdad? Sin embargo, no lo es tanto para mí, pero de ello hablaré con más calma en la próxima entrada. Hoy os muestro la del libro electrónico. No entraré a debatir los pros y contras del libro electrónico frente al convencional. Simplemente me gustan ambos formatos. Y prueba de esto es que no paro de leer.

I've been sewing cases. It seems an easy project. However, it is not for me. I am going to write about it in my next post. Today, I want to show the case I made for my e-book. I don't want to discuss about  pros and cons between e-books and traditional books. I love both and these days I cannot stop reading.4 comentaris:

Elena-Z ha dit...

Qué funda tan chula... me parece diferente a todas las que he visto hasta ahora... no sé, me encanta...

Anna ha dit...

Genial!!! Te ha quedado perfecta! Original y moderna. Besos

Aysezhu ha dit...

Jajaja, la mía lleva telas de la misma colección. Y llama la atención a todo el mundo.

¡Preciosa!

Cristina ha dit...

I parlant de fundes, aquesta és xulissima! A mi m'encanten les teles amb lletres i numeros...