La meva llista de blogs

dimarts, 12 de novembre del 2013

un elefante se balanceba...


Hi havia una cançó que cantàvem a l'escola sobre uns elefants que es gronxaven a la tela d'una aranya. Sempre em vaig preguntar com s'ho devien fer per no caure a terra, però ja sé sap que a les cançons infantils no cal buscar-hi el sentit.  La tela de l'aranya sí que aguantaria el pes d'aquest elefantet. Què n'és de dolcet! El meu nebot que aquest mes complirà 10 anys, me'l va demanar una tarda d'estiu, només veure'l a la pantalla del portàtil. Jo creia que als 10 anys preferiria alguna altra cosa, però ves per on encara li agraden els peluxos.

Cuando iba al colegio cantábamos una canción sobre unos elefantes que se columpiaban en la tela de una araña. Nunca entendí el sentido de la canción, pero es mejor no buscarle el sentido a las canciones infantiles. La tela de araña sí aguantaría el peso de este elefantito. No os parece dulce? Mi sobrino este mes cumplirá 10 años y me lo pidió al verlo en la pantalla del ordenador una tarde de verano. Yo pensaba que a los 10 años preferiría otra cosa, pero todavía le gustan los peluches.

There was a song about elephants swinging in a spider's web that I used to sing at school when I was a child. I never understood its meaning.  However, trying to find  out the meaning of childish songs is not worth. This little elephant is awesome, isn't it? My nephew asked me to sew him one this summer when he saw it on the screen of my laptop. He turns 10 this month, so I supposed he would prefer something different. But I'm happy he still loves stuffed animals.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No me extraña que te lo pidiera.... es una preciosidad. :)

besitos

Anna ha dit...

Jo també la cantava!!!! M'encantava aquesta cançó. Jo també t'el demanaria un elefantet així, és mol cuco.
Anna

Paper, roba i tisores ha dit...

Quants records que m'han vingut al llegir la lletra d'aquesta cançó... T'ha quedat molt xulo!

Montse

Paper, roba i tisores ha dit...

Laura,

Ens agradaria concedir-te el premi "liebster awar", només has de mirar el nostre blog i seguir els passos!

Lídia i Montse
paperrobaitisores.blogspot.com