La meva llista de blogs

dimarts, 4 de març del 2014

Amb tanca de pessic


El llapis USB s'ha fet indispensable a la meva vida, em resulta summament còmode per emmagatzemar la informació i passar-la d'un lloc a un altre. Realment no sé quants en tinc, però són bastants i com que estava cansada de portar-los de qualsevol manera, més que res, perquè acabo no recordant en la butxaca de quins texans o en quina bossa paren, em vaig decidir a fer-los-hi un petit moneder amb tanca de pessic. Tenia restes d'aquesta tela japonesa de gossos salsitxa que em xifla i vaig pensar que seria una bona idea aprofitar-la per aquest projecte. En el proper moneder caldrà millorar la tècnica, perquè la part de la tela que queda sota la tanca comença a desfilar-se, però tot i això, de moment tots els llapis USB estan ben guardadets.


El lápiz USB es ha convertido en un elemento indispensable en mi vida, ya que me resulta muy cómodo para almacenar la información y pasarla de un aparato a otro. He perdido la cuenta de los que tengo, pero son bastantes y como estaba cansada de no recordar en el bolsillo de que tejanos o bolso los guardo, me decidí a coser un pequeño monedero. Conservo como un tesero restos de esta tela japonesa de perritos salchicha que me chifla y pensé que sería una buena idea aprovecharla para este proyecto. En el próximo monedero habrá que mejorar la técnica, porque la tela que queda escondida debajo de la  boquilla empieza a deshilacharse, pero todo y con eso, de momento mis USB estan a buen recaudo.


The USB stick has become an important device for me, because it's a really easy and comfortable way to store data and to share it through different computers. I don't know how many pendrives I have, but I'm sick and tired of not remembering in which pocket or bag I have forgotten the one I'm using. For that reason, I decided to sew a little purse for them. I choose this awesome Japanese fabric, these little dachshund are totally cute. Nevertheless, I have to improve the way of sewing the purse, because the fabric under the frame is not good at all,  it's fraying. Anyway, now I'm not going to loose them.

3 comentaris:

Lua ha dit...

Jajjaja! ho trobo una idea genial això de fer un monederet pels usb! Jo tampoc sé mai on els tinc. Un aquí, un allà... Es una monada la tela, t'ha quedat super bonic!! petons!

Paper, roba i tisores ha dit...

Quina tela més xula! M'encanten els moneders amb tanca de pessic!!!
Montse

ZHOBEYDA ha dit...

HOLA, COMO STAS... INTERESANTE TU BLOG, ME ENCANTO..¡ TE FELICITO.
AHORA TE SIGO, TE INVITO A QUE ME VISITES Y VEAS LO QUE YO HAGO, SERAS BIENVENIDA SIEMPRE..
BESOS, ABRAZOS Y BENDICIONES.
ZHOBEYD@