La meva llista de blogs

dimarts, 13 de gener del 2015

amb flors


Quan era un nap buf em semblava que l'any 2000 no arribaria mai, es veia llunyàaaaaa i ara ja ens hem plantat al 2015!!! No he fet llista de propòsits, perquè no els compleixo mai, però el que sí m'he proposat és dedicar més temps a tot allò que m'agrada. I entre les coses que m'agraden estan les manualitats i la fotografia i si sóc capaç de combinar ambdues, podré tenir el blog una mica més actualitzat. 

Les primeres entrades d'aquest 2015 estaran dedicades a labors del 2014, que per un motiu o un altre, van quedar pendents. Avui li toca a aquest estoig tan florejat, m'agrada molt la combinació del verd i del rosa, i de les floretes petites amb les més grans. Si hi afegim unes estampacions quedarà encara més personalizat. A la destinatària li va encantar. El proper dia us ensenyo la versió masculina.



Cuando era una renacuaja me parecía que el año 2000 estaba lejos en el horizonte y sin saber cómo ya nos hemos plantado en el 2015. No he hecho lista de propósitos, más que nada porque simpre acabo saltándomelos, lo que sí me he propuesto es dedicar más tiempo  a todo lo que me gusta. Y entre las cosas que me gustan están las manualidades y la fotografía y si soy capaz de combinar ambas, podré tener el blog un poquitín más al día. 

Las primeras entradas de este 2015 estarán dedicadas a labores del 2014 que, por una razón u otra, quedaron en el olvido. Hoy le toca el turno a este estuche tan floreado, me chifla la combinación del verde y del rosa, y de las flores pequeñas con las más grandes. Si le añadimos unas estampaciones, queda mucho más personalizado. A la destinataria le chifló. El próximo día os muestro la versión masculina.





When I was a child, the year 2000 seemed so far away and now we have reached 2015. I am not used to writing new year's resolutions list, I usually give it up. My goal this year is spending more time with whatever makes me happy. Obviously, I enjoy crafting and taking pictures and if I am able to combine both of them, this blog will be more hectic. Let's see what turns out!!

In the following weeks, I will post pictures from 2014. I don't know why I didn't post them before. It doesn't matter now. In my opinion, this is a beautiful pencil case. I love how the pink  fabric matches  the green one. And I adore the little flowers and the big ones. Not to mention, the stamped girl and the capital letter in the tag.  Totally girlish!! Next time, the boyish version.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Qué bonito! Yo también son adicta a la combinación del rosa y verde.

besitos

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

És maquíssim! M'encanta aquesta roba amb les floretes petites. I el detall de l'estampació queda molt maco. Petons!