La meva llista de blogs

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Monsieur Lapin





Monsieur Lapin és tot un senyor francès, de cap a peus! Li agraden els jerseis a ratlles i no es desprèn de la seva boina mai de la vida. Li agrada passejar pels Camps Elisis, però el que més li agrada és anar al camp i recollir les mores que creixen al costat dels camins. Després fa melmelada. Es passaria la vida menjant-ne, és un bon vivant!!




Monsieur Lapin es todo un señor,  francés de pies a cabeza. Adora los jerséis a rayas y no se desprende de su boina por nada del mundo. Le gusta pasear por los Campos Eliseos, pero lo que más le realmente le chifla es ir al campo y recoger las moras que crecen en los márgenes de los caminos. Después hace mermelada con ellas, se pasaría la vida comiéndola, es un bon vivant, no cabe duda!!




Monsieur Lapin is a French gentleman. He adores wearing striped sweaters and he never forgets his beret at home. He spends his day walking along the Champs Elysees. Nevertheless, his favourite leisure activity is spending the day in the countryside collecting the berries he finds in the roadsides. At home he makes jam. He adores eating jam. 


3 comentaris:

Lua ha dit...

Quina cucadaaaaaaaaaa!!!!

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

M'encanta!! T'ha quedat genial!!!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Encantada de conèixer un senyor francès tan distingit! xulissim i a més em cau bé perquè compartim l'afició per les melmelades! una abraçada