La meva llista de blogs

divendres, 13 de novembre del 2015

una altra window bag


... sí, una altra i ja no sé quantes en porto cosides. La veritat és que són d'allò més útils, perquè amb una ullada ràpida pots saber que hi a dintre. La tela exterior la vaig comprar a Sitges, és de Dashwood Studio. Bé, crec que aquesta em servirà per desar els amigurumis que tinc a mig fer. De ben segur que no serà l'última. No us passa a vosaltres que trobeu un patró d'allò més pràctic i no podeu parar de cosir coses??

... sí,otra y ya he perdido la cuenta de las que he cosido. La verdad es que son muy útiles, porque de un vistazo puedes saber que llevas dentro. La tela exterior la compré en Sitges, es de Dashwood Studio. Bueno, creo que ésta la utilizaré para llevar los amigurumis que tengo a medio haver. Seguramente no será la última que cosa. ¿No os pasa que cuando dáis con un patrón muy práctico no podéis parar de coser cosas?

... another one and I can't remember how many bags I've sewed. The truth is that they are so practical than you know what's inside just with a quick look. I bought the patterned fabric in Sitges, it belongs to a Dashwood Studio's collection.  This one is gonna to carry my amigurumis in progress. I am pretty sure this is not gonna be the last one. I don't know why but when I find a useful pattern I can't help sewing it over and over.

2 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Ostres doncs em sembla xulissima! m'agrada la idea que tingui un forat transparent! una abraçada

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

És xulíssima!! i molt útil això de poder veure què hi ha dintre. M'encanta aquesta tela que has utilitzat. Una abraçada!!