La meva llista de blogs

dilluns, 29 de febrer del 2016

canvi de mans


Quan l'Alícia de Ganxetades va proposar fer un intercanvi no m'ho vaig pensar dues vegades. i de cap que m'hi vaig apuntar. Sorprendre a algú que no coneixes és difícil, així que com va suggerir l'organitzadora, ja tinc la meva carpeta preparada al pinterest per si serveix d'ajuda. Sobre els meus gustos, diré que m'agrada tot el relacionat amb les teles, de tots els colors (bé potser el lila fosc no és massa del meu gust), estampats (ratlles, estrelles, topets, flors... clàssiques, modernes, retro...), bosses, bolsos, carteretes, estoigs, necessers... I també els colls, bufandes, fulars... De totes maneres, que no pateixi l'encarregada de preparar l'intercanvi, via lliure, que deixi volar la imaginació que de ben segur que l'encertarà.

Ara em toca a mi fer el treball d'investigació i veure com puc sorprendre jo a qui m'ha tocat. Ufff, feina difícil, perquè no sé per on començar, només diré que ho prepararé tot amb molt 'carinyu', permeteu-me la incorrecció. No us negaré que hi ha moooooolt de nivell i un pèl nerviosa sí que ho estic. 

4 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Normal nervis sempre n'hi ha quan prepares una sorpresa a algu. Els dubtes de què fer, de com fer-ho però de ben segur que facis el que facis agradarà molt. Una abraçada

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Quina emoció, veritat? Jo també m'he apuntat i també estic en fase "investigació" i pensant què puc fer jeje Amb les coses tan maques que fas, segur que a la persona a qui li regalis, li encantarà. Una abraçada!

Unknown ha dit...

Laura aaaaaa! Que ja tinc el meu regaaaaaal! Em.requeteencantaaaaa! Ara ho penjo a l'insta! Demana'm seguir-me! A tu no t'he trobat!

Unknown ha dit...

Laura aaaaaa! Que ja tinc el meu regaaaaaal! Em.requeteencantaaaaa! Ara ho penjo a l'insta! Demana'm seguir-me! A tu no t'he trobat!