La meva llista de blogs

diumenge, 23 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017


Sant Jordi de nou, dia de roses i llibres. Fa goig veure els carrers de les ciutats plens de gent passejant, o intentant-ho,  entre les parades, mirant i remirant llibres, decidint quin comprar. I entre els llibres, les parades de roses, de tots colors, cada any s’inventen una d’un color cridaner, recordo haver-les vist de color blau i, fins i tot, multicolors com l’arc de sant martí. Tant se val, dia de joia i d’alegria, de gent amb llibres sota els braços, enamorats amb una o un miler de roses a la mà per regalar a la dona, la mare, les filles..., parelles que tot just comencen a festejar. Pot haver-hi un dia més genial al llarg de l’any?? Personalment, m’agrada treure el cap i gaudir de l’ambient festiu, els llibres ja els tafanejaré un altre dia. Però l’ambient?? L’ambient de Sant Jordi s’ha de respirar al carrer.

I per celebrar-ho, he teixit aquest drac, que no fa por, ni espanta, ni podria matar una mosca, perquè és tan dolcet que només ve de gust abraçar-lo. El patró és de Lanukas amb algunes petites variacions en les mans i les ales. Si en canvi, preferiu teixir una rosa, aquí us deixo l’enllaç a les que vaig teixir l’any passat. Bona diada!!


San Jorge de nuevo, día de rosas y libros. ¡Qué bonitas las calles de las ciudades repletas de paseantes que intentan mirar los libros de los puestos callejeros, decidiendo cual comprar! Y entre los puestos de libros, los de rosas, con flores de todos los colores, cada año uno de nuevo inventado, recuerdo haber visto rosas azules y multicolores como el arcoíris. Día de alegría, de disfrutar del paseo, viendo transeúntes con libros bajo el brazo y enamorados con una o un millar de rosas para regalar a la madre, a la esposa, a las hijas… parejas que acaban de enamorarse. ¿Puede haber un día más genial a lo largo del año? Personalmente, me gusta salir a pasear para disfrutar de este ambiente festivo, los libros, mejor mirarlos otro día. Pero el ambiente, no hay que perdérselo.

Para celebrarlo este año he tejido este dragón, que no da miedo,  ni atemoriza, porque sería incapaz de matar una mosca desprendiendo la dulzura que desprende. El patrón es de Lanukas, por si os animáis a tejerlo. He hecho algunas pequeñas variaciones en las manos y las alas. Si en cambio, os decantáis por las rosas, os dejo el enlace de las que tejí el año pasado. ¡Feliz diada!


Saint George’s day again! What a lovely day!!! I enjoy the atmosphere of this day. There is no day like Saint George along the year! A day to enjoy wandering the streets among the stalls full of books and roses, roses of any color you can imagine, even blue or multicolor!! People buying books and lovers with roses, roses for mother, wives or daughter, lovers distilling love.  I strongly believe it is the most beautiful day along the year.

To celebrate it, I crocheted this dragon! It cannot be denied it is so sweet and cool and you can’t help loving it. Just in case you want it, the pattern is available at Lanukas. I add some changes crocheting its hands and wings. Nevertheless, if you prefer to crochet a rose, check this link. Enjoy the day!!

6 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

És un drac genial! És ben cert que no fa por a ningú però agafen ganes de fer-li manyagues. Una abraçada

Descabdello ha dit...

Ja tenia ganes de veure'l. T'ha quedat genial. Les galtes et queden deu vegades millor que a mi. És maquillatge? I la foto amb el llibre és xulíssima!

laura ha dit...

Gràcies noies,
descabdello, les galtes estan fetes aplicant tinta d'estampar segells d'scrap amb uns petits didals d'espuma.

corapensa ha dit...

!Me alegra ver que sois muchas las que seguis con los blogs,yo me acabo de reconectar!

Descabdello ha dit...

Uau, quin domini de recursos. Seguiré practicant amb el retolador. ;)

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Has donat amb la clau! a mi m'encanta sant Jordi també ara la realitat és que més que passejar sempre acabo intentant-ho ajajaja una abraçada!