La meva llista de blogs

dilluns, 27 de març del 2017

estrella LED de YNLT

 






























Segurament ja coneixeu en Javi, la persona que hi ha darrera del blog sobre upcycling/bricolatge Yo No Lo Tiraría. I si és així, també deveu saber que organitza uns tallers al·lucinants, a un dels quals vaig tenir la sort de poder assistir la setmana passada. En menys de tres hores un tros de cartró, unes llums led i una mica de chalk paint van convertir-se en l’estrella que us ensenyo.

Ja feia temps que tenia clissada l’estrelleta  i, sent sincera,  no m’acabava de creure que es pugués fer amb un tros de cartró. I literalment vaig sortir del taller encantada de la vida i planejant mentalment les estrelles de diferents tamanys i colors que faré a partir d’ara.

Sé que en Javi té més tallers com aquest planejats, així que si us interessa assistir a algun d’ells, consulteu les seves RRSS. Jo ja estic pensant quin serà el següent.


Seguramente ya conocéis a Javi, la persona que hay detrás del blog sobre upcycling/bricolaje Yo No Lo Tiraría. Y si es así, también debéis saber que organiza unos talleres alucinantes, a uno de los cuales tuve la suerte de asistir la semana pasada. En menos de tres horas un trozo de cartón, una luces led y un poco de chalk paint se convirtieron en la estrella que os enseño.

Hacía tiempo que le había echado el ojo a esta estrella led y, siendo sincera, no acababa de creerme que pudiera hacerse a partir de cartón. Creedme, salí encantada de la vida del taller, planeando mentalmente las distintas estrellas de diferentes colores y tamaños que voy a hacer.

Sé que Javi tiene más talleres como éste planeados, así que si os interesa asistir a alguno de ellos, consultad sus RRSS. Yo ya estoy pensando en el siguiente.



You might well know Javi, the person behind the recycling blog Yo No Lo Tiraría. If you know who I am writing about, you may also know that he organizes gorgeous workshops. Luckily, I attended the Led Star Workshop last week. It was amazing how you could make this star out of a cardboard, some chalk paint and leds.

I’ve been eager to attend this workshop for so long and finally I got it. Nevertheless and to be honest, I couldn’t believe I could turn out some pieces of cardboard into this star.  Now, I’m planning to create a different variety of stars.

I know Javi is planning some other workshops, so don’t forget to check his social networks just in case you want to attend one of them.

3 comentaris:

Descabdello ha dit...

Uau! Impressionant el que es pot fer amb un cartró i tota la traça que hi has posat! M'encanta!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

És una xulada ningú diria que ha sortit d'un cartró! M'agrada moltíssim. Ets una artista. Una abraçada

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Guau!! T'ha quedat fantàstica!!!