La meva llista de blogs

dilluns, 14 de maig del 2018

La banda de Pica Pau


Directament del darrer llibre de la Yan Schenkel arriba aquest amigurumi. A aquestes alçades no hi deu haver ningú a qui li agradi el ganxet i especialment els amigurumis que no coneixi a aquesta argentina, però per si de cas us he deixat l'enllaç del seu blog. Tot i que darrerament no el té massa actiu, el blog, no deixeu de fer-hi una ullada, perquè val molt la pena. A l'igual que el seu darrer llibre, la banda de Pica Pau, publicat a Espanya per l'editorial Gustavo Gili. Uffff, faria tots els animals de la banda, de moment, en Harry ha estat el primer.

Directamente del último libro de  Yan Schenkel he tejido este amigurumi. A estas alturas no debe existir nadie en la faz de la tierra a quien le guste el ganchilllo y, especialmente, los amigurumis, que no conozca a esta argentina, pero por si acaso os he dejado el enlace a su blog. A pesar de que últimamente no lo tiene demasiado activo, echadle un ojo, porque vale la pena. Al igual que su último libro, la banda de Pica Pau, publicado en  España por la editorial Gustavo Gili. Tejería todos los animales de la banda, pero de momento Harry ha sido el primero.

This amigurumi comes from the last Yan Schenkel's book. If you are interested in crochet and amigurumis, you might well know who this Argentinian artist is. Just in case, I've written down the link to her blog. Althought she is not updating her blog very frequently, take a look, because it is worth it. Her last book is Animals friends of Pica Pau is a must. Harry is my first amigurumi from it, but it won't be the last one.


3 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Què bonic que és en Harry! M'encanta. Una abraçada

Descabdello ha dit...

El llop també és un dels meus preferits! Ja veig que l'has versionat en bon temps: sense els guants... Però igualment t'ha quedat perfecte!

laura ha dit...

Sí, Descabdello, sense buf, ni guants, ja fa molta calor, un bañador li escauria més. A més, les orelles les he deixat tal qual i sense les galtes. M'agradava més així.