La meva llista de blogs

divendres, 1 de juny del 2018

Vestidet




En principi es tracta d'una camisola que va conjuntada amb una calceta per cobrir el bolquer i una bandana. Cosir la camisola ha estat fàcil, però he desistit de la calceta, perquè alguna cosa no feia bé i m'ha acabat sortint un xurro. El patró és de Katia i pel meu parer, o ets una experta cosidora, per a la qual cosa, no necessites aquest patró, o a les instruccions els hi falta detall i explicacions.
La tela és de la col·lecció Paperie d'Amy Sinibaldi. Em quedava un petit retall que guardava per a una ocasió especial. I crec de debó que la destinatària d'aquest vestit s'ho mereix.


En principio se trata de una camisola conjuntada con una braguita cubrepañal y una banda. Coser la camisola ha sido fácil, pero he desistido de la braguita, porque alguna cosa no estaba haciendo como debería y he terminado cosiendo un auténtico churro. El patrón es de Katia. A mi parecer, o eres una experta cosiendo, por lo que necesitas el patrón, o a las instrucciones les falta detalle y explicaciones más completas.
La tela es de la colección Paperie de Amy Sinibaldi. Me quedaba un pequeño retal que guardaba como oro en paño para una ocasión especial. Y creo de veras que la destinataria se lo merece.


Although I sewed a dress, it is a top with its knickers and a bandana. Sewing the top was easy, not the knickers. I made some wrong with the knickers that I gave them up. It is a Katia's pattern. As I see the intructions are not clear at all, I think there are some steps not included.
The fabric used is from Paperie Collection by Amy Sinibaldi . It was my last piece of this fabric and I wanted to use it in a special project.

5 comentaris:

ENTRE PUNTS ha dit...

Que bonica que és aquesta roba ... la veritat que les calcetes per cobrir els panyals no són fàcils però MADE EVERYAY ho explica molt bé i amb tutorial i vídeo.

laura ha dit...

Gràcies Palmi, en prenc nota.

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Les camisoles aquestes són molt boniques a més de pràctiques... jo la veritat mai he fet un cobrebolquers així que no sé que tal però segur que si ho tornes a intentar et sortirà a vegades és qüestió de tossuderia... i de insistir. Una abraçada

Elena-Z ha dit...

Lauraaaaaa

Soy Elena-Z... que me dejaste un mensaje en mi blog, y lo he visto... y no sé cómo localizar tu mail para escribirte... ains...

No sé si lo leerás...

Espero estés bien, un besico

Elena-Z

Anònim ha dit...

Aiiiii ElenA acabo ee leer tu mensaje . Mi correo es chiquitgn@gmail.com