La meva llista de blogs

dijous, 21 de juny del 2007

intercanvi quaker completat


Aquest ha de ser la primera de tota una sèrie d'entrades positives. Avui m'he llevat amb ganes d'acabar amb la negativitat que arrossego últimament. I que millor que fer-ho començant per donar les gràcies a la Keka, ella ha estat qui ha brodat aquest esplèndid biscornú per a mi. La foto realment no fa justícia, els colors són brillants i alegres i cada puntada està feta amb una delicadesa especial. Molt ben acabat i montat, sí senyora, puc afirmar que la Keka és una artista dels biscornús. M'encanten les flors, les nostres inicials, el gat, l'aglà, tot, i molt especialment les paraules que m'ha escrit en una nota.
Keka, moltíssimes gràcies.
I completat queda l'intercanvi, perquè ja la Gemma m'ha fet saber que ella té entre les seves mans el biscornú que jo vaig brodar per ella en un lli de ct28 color Neptune de Polstitches designs i amb fil rosa de la col·lecció DMC lli. Així doncs, ja us el puc mostrar sense distorsions.
El primer intercanvi ha estat una experiència magnífica i no podia ser menys estant organitzat per MPC. Ara tocarà esperar a l'intercanvi estiuenc.


Esta tiene que ser la primera de toda una serie de entradas positivas. Hoy me he levantado con ganas de liquidar la negatividad que arrastro últimamente. Y qué mejor manera de hacerlo que comenzando por dar las gracias a Keka, ella ha sido quien ha bordado para mí este espléndido biscornú. La foto no le hace justicia, los colores son muy brillantes y alegres y cada puntada está hecha con extrema delicadeza. Muy bien terminado y montado, sí señora, puedo afirmar que Keka es toda una artista de los biscornús. Me encantan las flores, nuestras inciales, el gato, la bellota y las tiernas palabras que me ha escrito en una nota.
Keka, muchíiiisimas gracias.
Y completado queda el intercambio, porque Gemma ya me ha indicado que ella tiene entre sus manos el biscornú que bordé para ella en un lino ct 28 color Neptunes de Polstitches designs y con hilo rosa de la colecc
ión DMC lino. Así pues ya os lo puedo mostrar sin distorsiones.
El primer intercambio quaker ha resultado ser una magnífica experiencia, pero no podía ser otra cosa estando organizado por MPC. Ahora tocará esperar al intercambio estival.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

.... ostres, és xulissim, amb aquests colors.....
M'alegra veure un post positiu ;-D

Anni Rios ha dit...

que estan re lindos los dos amiguita, ya vez cuando mas obscuro esta es por que ya va a amanecer, asi que trata de que esta racha de positivismo dure toda la vida, besotes.

Sara ha dit...

Ah que bé aquest post positiu! (has llençat el teu xip negatiu?)
Els biscornus han quedat molt xulos els dos!

Alma_vcg ha dit...

Muy bonitos los dos y aunque yo no estoy en el intercambio también estaré esperando el siguiente, para ver las cosas lindas que haran.

Mayté Bermúdez-García ha dit...

Que bien!! Me gusta leerte positva y con ánimos , mriando hacia adelante con alegrís, mi chiqui :).

Los biscornús están preciosos!!Qué bueno que estamos realizando este intercambio porque estoy segura que será una fuente de grandes recuerdos y gratos momentos :)

Toñi P. ha dit...

Pues si por fin llegó te llegó el guarda-agujas, ya no reclamo a correos. Mi "mosca" era porque en la página de internet de correos dice entregado el 19/06 y pensé que miraba donde no era.
Y este otro intercambio que has hecho es precioso.
Que te diviertas en NY,seguro será una experiencia inolvidable.

nela ha dit...

pasoamos lista... lucia tiene, lolo no,ana si, gemma si,,, keka,, entonche y yo... ayyy quien sera la que me de a miiiiiiiiii yo no seeeeeeeeee yo no seeeeeeeeeeee quien sera la que me de ese quakerrrrrrrrrrr yo no seeeeeeeeeeeeee yo noseeeeeeeeeeeee


Estan bellloooooooooooooooosssssssssssss