La meva llista de blogs

dilluns, 7 de març de 2011

actualitzant


Aquí estic de nou, fa dies que vull actualitzar el blog i no puc. Un petit ratolí ha pres la càmara, així que l'entrada d'avui l'hauré de deixar per un altre dia. He d'aprofitar la setmana blanca per posar-me al dia en moltes coses, però amb una sola setmana no en tindré prou. Tinc mil coses entre mans, un parell de pinkeeps per montar, un brodat a mitges, el quilt de les kokeshis en stand-by... i a sobre no se m'acut altra cosa que apuntar-me al BOM "stitched by me" de la Lynette Anderson. Oi que és fantàstic? De moment, però crec que esperaré a tenir enllestit algun d'aquests treballs que acabo d'enumerar, perquè em prohibeixo començar res de nou.
D'altra banda, les classes d'anglès van d'allò més bé, tot i que amb la setmana blanca han quedat suspeses. No estar de més poder descansar uns dies, descansar d'anar a classe, perquè deures en tinc, obligatoris i autoimposats, encara que no et pot dir que llegir El petit príncep sigui un gran sacrifici.


Aquí estoy de nuevo, llevo días queriendo actualizar el blog y no puedo. Un ratoncillo me ha robado la cámara, así que he tenido que cambiar la entrada de hoy. Estoy aprovechando la semana blanca para ponerme al día, pero una sola semana es tan poco... Tengo mil cosas entre manos, un par de pinkeeps para montar, un bordado a medias, el quilt de las kokeshis aparcado... y no se me ocurre otra cosa que animarme con el BOM "stitched by me" de Lynette Anderson. Realmente es maravilloso. De momento, me he prohibido empezarlo al menos hasta que concluya alguno de los trabajos que acabo de enumerar.
Por otro lado, las clases de inglés me van de maravilla, a pesar de que con la semana blanca han quedado suspendidas. No está de más poder descansar algunos días, de ir a clase, porque nadie me salva de los deberes, de los obligatorios y de los que me he autoimpuesto, aunque leer el Principito no puede decirse que sea un gran sacrificio.


Here I am again. I couldn't update the blog until today. I wanted to show you my last stitching, but a little mouse has stolen my camera, so I've decided to change this post. I don't want to waste time this "white week", I have to go on with my works, but just a week would not be enough. I've got so many works in progress, two pinkeeps, my last stitching work, the kokeshi's quilt...and now I've got another one waiting on my table. I've just joined to "stitched by me", the lastest Lynette Anderson's BOM. Isn't it terrific? Well, I've decided that it has to wait until I finish one of these WIP. I don't allow myself to start a new project.
My English is better and better, well these are my feelings. I think my brain has been waken up and I could remember things I thought I had lost. This week we don't have to go class, but I've got many homework and also my own homework. But reading Little Prince is not a hard work.

3 comentaris:

Mercedes ha dit...

Pues para empezar , yo te animo . Es verdad que es muy bonito.

Anònim ha dit...

A mi me parece que es precioso. Es normal que no pudieras resistirte.

besitos

Ana ha dit...

Imposible resistirse a este nuevo diseño. Y con el inglés seguro que lo haces muy bien.