La meva llista de blogs

dilluns, 4 de març del 2013

recuperant UFOs


Els temps passa volant i mostra d'això és que entre la primera i la segona foto han passat 4 anys. Ufff, si sembla que va ser ahir que començava aquest quilt! A veure si a estonetes durant el cap de setmana aviat acabo ni que sigui el top.

El tiempo pasa volando y muestra de ello es que entre la primera y la segunda foto han pasado 4 años. Si parece que fue ayer cuando  lo empecé! A ver si a ratitos durante el fin de semano pronto termino al menos el top.

It is said that time flies. Believe it or not the first picture was taken 4 years ago. There's a four-year-gap between both pictures. This weekend I've just restarted this UFO and I wish I could finish the top soon.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo también ando recuperando UFOS... será que tenemos demasiados :)

Ánimo, que es una colcha preciosa y merece la pena el trabajo invertido en ella.

besitos

Mayté Bermúdez-García ha dit...

Qué bonito se ve este proyecto. Tengo ganas de verlo terminado :)

Lua ha dit...

ooooohhh quina passada!! fa temps que m'agradaria fer un treball així amb les flors, però em sembla taaaaaaaaaaanta feinada que no em decideixo mai !!! Et quedarà taaaaaaaaaant maco!!! ànims i petons! ;)

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

Qué bonito te está quedando! Poco a poco lo vas a ir adelantando. Besos!

Ana María ha dit...

Te va a quedar preciosiiiiiiiiiiisiiiiiiiima, sigue sigue a ratitos perdidos ;-).
besos

Montse ha dit...

oooohhh nena! jo també soc una enamorada dels hexagons! t'està quedant preciós! quina feinada ; - ) et vaig seguint! una abraçada. Montse de lesmiliunaidees.blogspot.com