La meva llista de blogs

dijous, 24 de març de 2016
Una tela estampada amb roses, una puntilla i una tanca, un parell d’hores i tenim una nova box bag, aquesta romàntica 100%. Va ser un regal que va agradar molt, tant, que la persona a qui anava destinat l’utilitza moltíssim i les seves amigues ja investiguen com fer-se la seva box bag. I és que quan es cus pels altres,  es posa tot l’amor del món, que et torna recompensa’t quan saps que l’has encertat.

Una tela estampada con rosas, una puntilla y un cierre, un par de horas después tenemos otra box bag, esta romántica 100%. Fue un regalo que gustó mucho, tanto, que la persona a quien iba destinado lo está usando muchísimo y sus amigas ya investigan como coser su propia box bag. Y es cuando se cose para seres queridos y se pone todo el amor del mundo en cada puntada, este te vuelve recompensado cuando sabes que has acertado.


A printed fabric with roses, a ribbon and an internal frame is what you need to end up with a romantic box bag two hours later. It was a birthday present to a special person I succeeded with so much that her friends are guessing how to sew her own bag. The truth is that there’s no better way to surprise someone than sewing with love something special. That love comes back a galore.

6 comentaris:

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Ei molt xula! Tota la raó del món té un toc romàntic super dolç. Una abraçada

laura ha dit...

jajaja, però a tu no te la podria regalar, perquè ja he llegit que el rosa no va amb tu!!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Jajaja si tota la raó! el rosa no em va gens! Això si la bossa em sembla molt bonica. Una abraçada guapa

Algodão Tão Doce ha dit...

Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
Siga-me e pegue o meu selinho!!!

Obrigada.

Beijos Marie.

Silvia LGD (Little Green Doll) ha dit...

És maquíssima! Molts xules aquestes teles i aquests colors :) Una abraçada!

Cristina ha dit...

Muy bonita, la tela de rosas es preciosa y con el toque delicado de la puntilla se realzan sus colores. No me extraña que triunfara porque no es para menos.
Besotes!